Αθλητισμός

Champions League: Έβαλε “φωτιά” με ανατροπάρα η Μίλαν στο ματς με την Παρί [vid]

Champions League: Έβαλε “φωτιά” με ανατροπάρα η Μίλαν στο ματς με την Παρί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram acmilan,«Ζωντανή» στην υπόθεση της πρόκρισης έμεινε η Μίλαν, καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Σαν Σίρο»

Η Μίλαν βρήκε το πρώτο γκολ, πήρε και την πρώτη νίκη της στο Champions League

«Ζωντανή» στην υπόθεση της πρόκρισης έμεινε η Μίλαν, καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Σαν Σίρο» για τον 6ο όμιλο. Οι Παριζιάνοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Σκρίνιαρ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα, στο 12’ με τον Λεάο, ενώ στο 50’ ο Ζιρού ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους «ροσονέρι».

Η ατμόσφαιρα ήταν εξ ορισμού καυτή λόγω της επιστροφής του Ντοναρούμα στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε, ως αντίπαλος αυτήν τη φορά, ύστερα από την επιστροφή του ως παίκτης της εθνικής Ιταλίας. Ο “Dollaruma”, όπως έγραφαν τα χαρτονομίσματα που πετάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο πανηγύρισε πρώτος στο γήπεδο, λόγω του τέρματος που σημείωσε ο Μίλαν Σκρίνιαρ στο 9ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά, λόγω αβλεψίας της άμυνας των “ροσονέρι”.

  • ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Τιάο, Ερναντέζ, Ρέιντερς, Μουσά (84′ Κρούνιτς), Πούλισικ (90+2′ Φλορέντζι), Λόφτους Τσικ, Λεάο (85′ Οκαφόρ), Ζιρού
  • ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακιμί, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ (89′ Μπαρκολά), Ερναντέζ (65′ Μουκιέλ), Ζαΐρ Εμερί, Ουγκάρτε (60′ Ρουίθ), Βιτίνια (60′ Λι), Ντεμπελέ, Κολό Μουανί (60′ Ράμος), Εμπαπέ

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο

  • Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ 2-0 (26′ Φίλκρουγκ, 79′ Μπραντ)
  • Μίλαν – Παρί 2-1 (12′ Λεάο, 50′ Ζιρού / 9′ Σκρίνιαρ)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AC Milan (@acmilan)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments