Αθλητισμός

Κιλιάν Εμπαπέ: «Έπλενα τα πιάτα για να μάθω την αξία των πραγμάτων» [vid]

Κιλιάν Εμπαπέ: «Έπλενα τα πιάτα για να μάθω την αξία των πραγμάτων» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram k.mpappe, Ο Γάλλος σταρ σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Brut» αναφέρθηκε στην αγαπημένη του μητέρα η οποία φρόντισε από μικρή ηλικία να του περάσει μαθήματα ζωής .

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναφέρθηκε στην μητέρα του και σε όσα τον δίδαξε ώστε ναμάθει να εκτιμάει το κάθε τι στη ζωή του, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Γάλλος σταρ σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Brut» αναφέρθηκε στην αγαπημένη του μητέρα η οποία φρόντισε από μικρή ηλικία να του περάσει μαθήματα ζωής .

Ο Εμπαπέ  φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του  και συνηθίζει να την αναφέρει σε πολλές από τις συνεντεύξεις που έχει δώσει .

Συγκεκριμένα  ο διεθνής άσος αποκάλυψε πως μητέρα του τον έβαζε να πλένει τα πιάτα, προκείμενου να μάθει να εκτιμάει το κάθε τι στη ζωή του από μικρά πράγματα .

Όσα είπε ο γάλλος σταρ :

«Οχι, δεν το κάνω πια», είπε γελώντας ο Εμπαπέ και πρόσθεσε: «Αλλά είναι αλήθεια ότι για πολύ καιρό η μητέρα μου ήθελε να το κάνω, για να κατανοώ την αξία των πραγμάτων και για να μπορώ να κάνω πράγματα μόνος μου, ώστε να μην με βοηθούν άλλοι και να συνειδητοποιήσω την αξία που έχουν τα πάντα στην ζωή. Ωστόσο μου το… υπενθυμίζει συχνά. Αλλά είναι μητέρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments