Ελλάδα

«Ο δάσκαλος της γυμναστικής συχνά προβαίνει σε θωπείες» – Φρικιαστικές καταθέσεις για τον 30χρονο γυμναστή

«Ο δάσκαλος της γυμναστικής συχνά προβαίνει σε θωπείες» – Φρικιαστικές καταθέσεις για τον 30χρονο γυμναστή

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Ο γυμναστής οδηγείται σήμερα ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση. Ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Άσπεργκερ.

«Ο δάσκαλος της γυμναστικής συχνά προβαίνει σε θωπείες - χαϊδέματα στα παιδιά»

Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη του 30χρονου, καθηγητή Φυσικής Αγωγής δημοτικού σχολείου του Ασπροπύργου. Γονείς κατήγγειλαν ότι παρενοχλούσε, σε κάποιες περιπτώσεις και σεξουαλικά, τα παιδιά τους. Ο 30χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο γυμναστής οδηγείται σήμερα ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση. Ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Άσπεργκερ.

«Tης είχε κατεβάσει το μπλουζάκι στην περιοχή του στήθους»

Στην κατάθεσή της, μητέρα λέει πως η 13χρονη κόρη της της ανέφερε ότι ο γυμναστής είχε στα πόδια του την ανήλικη αδερφή της, ηλικίας 8 ετών, και της είχε κατεβάσει το μπλουζάκι στην περιοχή του στήθους με την πρόφαση να δει σε ποιο σημείο έχει γρατζουνιστεί. Όπως διαπιστώθηκε όμως δεν υπήρχε καμία γρατζουνιά.

«Ο δάσκαλος της γυμναστικής συχνά προβαίνει σε θωπείες – χαϊδέματα στα παιδιά»

Άλλοι γονείς ανέφεραν ότι «κατόπιν διαπιστώσεων των παιδιών, ο δάσκαλος της γυμναστικής συχνά προβαίνει σε θωπείες – χαϊδέματα στα παιδιά»«Προβαίνει σε θωπείες και γαργαλητά σε βάρος του παιδιού χωρίς τη θέλησή του κυρίως στην κοιλιά και στις μασχάλες», αναφέρει άλλη μητέρα στην κατάθεσή της.

«Είχε γράψει στον πίνακα «είσαι γκ@ουλ@ς» και «αν@μ@λ@ς»

Σε μια άλλη περίπτωση αναφέρεται ότι αγοράκι ηλικίας 11 ετών είπε στη μητέρα του πως ο καθηγητής έγραψε στον πίνακα της τάξης εκφράσεις προσβλητικές για το παιδί, όπως «είσαι γκέουλας», ενώ λεκτικά είχε πει στον μαθητή «είσαι ανώμαλος».

«Επίσης ο γιος ανέφερε ότι τους έβαζε να παίζουν, κυρίως τα αγόρια, κάτι σαν παιχνίδι με το οποίο χτυπούν το ένα το άλλο στο κεφάλι με τα χέρια και πως ο ίδιος είχε χτυπήσει το παιδί της ως υποτιθέμενος παίκτης του παιχνιδιού. Τα παιδιά της τάξης της είπαν ότι πριν από 10 ημέρες είχε βάλει το παιδί στο έδαφος και το πατούσε με το πόδι χτυπώντας τον στο κεφάλι, πράγμα που επιβεβαίωσε ο γιος».

Σε άλλη μαρτυρία γονιού αναφέρεται: «Ο γυμναστής γαργαλούσε και έπιανε τα παιδιά στο σώμα. Ρώτησα πρώτα το γιο μου και μου είπε πως όντως το κάνει και μετά ρώτησα την κόρη μου, η οποία ενώ έκλαιγε μου είπε πως ο γυμναστής την άγγιζε στο σώμα της και τη γαργαλούσε και καλά για να παίξουν».

«Ρώτησα την κόρη μου αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο και επιβεβαίωσε ότι την έχει γαργαλήσει στο σημείο του στήθους και στην περιοχή της κοιλιάς και ο γιος μου με ενημέρωσε ότι τον έχει γαργαλήσει στην περιοχή του στήθους, της κοιλιάς, καθώς και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων», σημειώνει άλλος γονιός.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments