Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Δίωξη για ασέλγεια και κατάχρηση ανηλίκων κατά συρροή σε βάρος του γυμναστή [vid]

Ασπρόπυργος: Δίωξη για ασέλγεια και κατάχρηση ανηλίκων κατά συρροή σε βάρος του γυμναστή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. (EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

Η κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή απαγγέλθηκε σε βάρος του γυμναστή σε δημοτικό σχολείο του Ασπροπύργου, που συνελήφθη για παρενόχληση μαθητών του, ύστερα από καταγγελίες γονέων.

Ποινική δίωξησε βαθμό κακουργήματος για την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή απαγγέλθηκε σε βάρος του γυμναστή σε δημοτικό σχολείο του Ασπροπύργου που συνελήφθη για παρενόχληση μαθητών του μετά από καταγγελίες γονέων. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή.

Ασπρόπυργος: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Την ίδια ώρα, σοκάρουν την κοινή γνώμη όσα ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ένας από τους γονείς που προχώρησαν στην καταγγελία.

Όπως είπε, η κόρη του τού είχε παραπονεθεί ότι «ο δάσκαλος τη γαργαλούσε». «Πολλοί γονείς μάς έκαναν παράπονα πως υπήρχαν γαργαλητά και άλλα πράγματα. Πήγαμε στο σχολείο κι εκείνος το αρνήθηκε», είπε ακόμα.

Παράλληλα, υπήρχαν καταγγελίες ότι ο γυμναστής «κλείδωνε τα παιδιά στην τάξηενώ έξω είχε ήλιο, και δεν τα άφηνε να βγουν», ως τιμωρία.

«Επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή, μας είπε ότι δεν γνωρίζει το περιστατικό, είχε δει κάποια περιστατικά, είχαν γίνει συστάσεις», είπε ο πατέρας της μαθήτριας.

Ασπρόπυργος: Ο γυμναστής είχε παρενοχλήσει πάνω από 50 παιδιά, σύμφωνα με τις καταγγελίες

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονιών, ο γυμναστής είχε παρενοχλήσει πάνω από 50 παιδιά. Ο 30χρονος φέρεται να είχε ζητήσει από μικρά κορίτσια να καθίσουν στα πόδια του, ενώ σε μία περίπτωση ζήτησε από μαθήτρια να σηκώσει την μπλούζα της.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, ο οποίος διέταξε να μεταχθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου.

Σημειώνεται ότι, είχε προηγηθεί η χθεσινή (της Δευτέρας 7/11/2023) διαμαρτυρία των γονέων έξω από το σχολείο ζητώντας την απομάκρυνση του 30χρονου. Εξαγριωμένοι γονείς άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από την είσοδο του σχολείου απαιτώντας να φύγει ο γυμναστής από το δημοτικό.

Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να μπουν στο σχολείο, ορισμένοι πήδηξαν ακόμα και από τα κάγκελα, με τον διευθυντή και κάποιους από τους δασκάλους να αναλαμβάνουν δράση και να τους απομακρύνουν.

Σύμφωνα με τις έως τώρα καταγγελίες , ο γυμναστής φέρεται να έχει παρενοχλήσει περισσότερους από 50 μαθητές, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα». Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος γυμναστής προσκόμισε γνωμάτευση, με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67%, συνεπεία διαταραχής Asperger.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments