Πολιτική

Γεωργιάδης για Δούκα: Τα δημόσια πρόσωπα δεν είναι υπεράνω κριτικής

Γεωργιάδης για Δούκα: Τα δημόσια πρόσωπα δεν είναι υπεράνω κριτικής

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ EUROKNISSI)

«Διαπιστώνω μεγάλο εκνευρισμό στο επιτελείο του κ. Δούκα»

Στην υπενθύμιση ότι το έργο των δημοσίων προσώπων υπόκειται σε κριτική, προβαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις λεκτικές επιθέσεις που δέχεται από το επιτελείο του νέου δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος σε πρόσφατη παρέμβασή του, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει πως η εν λόγω παρέμβαση αφορούσε «μία κριτική σε μία δήλωση του κυρίου Χάρη Δούκα αναφορικά με τη στάση του Μετρό στα Εξάρχεια. Είπα πως οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την επιλογή τους στον Δήμο και εύχομαι να βγω ψεύτης στην πρόβλεψή μου, μακάρι να βγω ψεύτης. Δεν ευχήθηκα να μην έχει ο νέος δήμαρχος καλή θητεία. Απεναντίας, ευχήθηκα να έχει μια καλή θητεία στα νέα καθήκοντά του. Έκανα μια κριτική, γιατί θεωρώ κολοσσιαίο λάθος να σταματήσει το Μετρό στα Εξάρχεια».

«Ωστόσο διαπιστώνω», συμπληρώνει ο Άδωνις, «έναν τρομερό εκνευρισμό στο επιτελείο του κ. Χάρη Δούκα. Οι συνεργάτες του μού επιτίθενται συνεχώς και σε όλους τους τόνους για την τοποθέτησή μου».

Για τον υπουργό Εργασίας, κανένα δημόσιο πρόσωπο δεν είναι υπεράνω κριτικής.

«Οι εκλογές τελείωσαν και δεν τίθεται πια θέμα εκλογής της δημοτικής αρχής στην Αθήνα, αλλά ο κύριος Δούκας είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Και όλα τα δημόσια πρόσωπα αναπτύσσουν μια δράση, η οποία υπόκειται και σε κριτική. Δεν είναι αρνητικό, αλλά ούτε και απαγορεύεται να ασκείται κριτική στο έργο των δημοσίων προσώπων. Και αυτό έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στη δημοκρατία», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments