Focus

Adele: Σταμάτησε να πίνει πριν από 3 μήνες -«Ήμουν οριακά αλκοολική στα 20 μου»

Adele: Σταμάτησε να πίνει πριν από 3 μήνες -«Ήμουν οριακά αλκοολική στα 20 μου»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@adele

Η Adele αποκάλυψε πως ήταν οριακά αλκοολική στα 20 της, με την ίδια να σταματά το αλκοόλ πριν 3 μήνες.

Η Adele είναι αδιαμφισβήτητα μια πολύ σπουδαία καλλιτέχνης. Έχει μια εξαιρετική και χαρακτηριστική φωνή, ενώ κάθε της δίσκος ή single γίνεται τεράστια επιτυχία. Παρ’ όλα αυτά, η Adele είναι από τους καλλιτέχνες που δεν εμφανίζονται «στιλιζαρισμένοι» μπροστά από το κοινό ή τις κάμερες και δεν αναφερόμαστε στην εξωτερική εμφάνισή της αλλά στην προσωπικότητά της.

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια των συναυλιών της μιλάει χαλαρά στο κοινό, έχει αυτοσαρκαστεί επειδή σχεδόν σε κάθε συναυλία της ξεχνάει κι από έναν στίχο των τραγουδιών της, ενώ έχει κάνει χειρονομία την ώρα που παραλάμβανε βραβείο.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Στην πρόσφατη συναυλία της στο Las Vegas η Adele αναφέρθηκε κάποια στιγμή στον εθισμό που είχε με το αλκοόλ, με αφορμή τους VIPs που κάθονταν στις μπροστινές θέσεις και μπορούσαν σαν extra προνόμιο να απολαύσουν εκεί και το ποτό τους.

«Ξέρετε, σταμάτησα να πίνω εδώ και πολύ καιρό… φαίνεται σαν μια αιωνιότητα, αλλά είναι πριν από τρεισήμισι μήνες» είπε η τραγουδίστρια βλέποντάς τους, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Αυτό είναι βαρετό. Θεέ μου, είναι βαρετό. Εννοώ, ήμουν οριακά αλκοολική για το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας των 20. Μου λείπει τόσο πολύ, έχω κόψει και την καφεΐνη, οπότε απολαύστε το ουίσκι σας, ζηλεύω πολύ, πολύ».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 35χρονη μίλησε για τον εθισμό της. Στην εκπομπή «One Night Only» το 2021, η Adele είπε στην Oprah Winfrey: «Σταμάτησα να πίνω. Το να μην πίνεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσεις πραγματικά τον εαυτό σου, απλώς πίνεις νερό και είσαι νηφάλιος». Την ίδια χρονιά όμως είχε μιλησει και στη Vogue για το ίδιο θέμα.

Πάντα είχα πολύ στενή σχέση με το αλκοόλ. Πάντα με γοήτευε πολύ το αλκοόλ. Το αλκοόλ είναι αυτό που κράτησε τον πατέρα μου μακριά μου. Πάντα ήθελα λοιπόν, να μάθω τι ήταν τόσο σπουδαίο σε αυτό.

Η Adele είχε μιλήσει και για τη σχέση της με τον πατέρα της, η οποία ήταν κάτι που την πλήγωνε πολύ και την έκανε να έχει σοβαρά θέματα εμπιστοσύνης, μιας και εκείνος ήταν απών εξαιτίας του προβλήματος που είχε με τον αλκοολισμό. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή βέβαια, εξαιτίας της μάχης του με τον καρκίνο, η Adele βρέθηκε μαζί του μέσω Ζοοm – παρότι είχαν σταματήσει να έχουν επικοινωνία – και του έπαιξε όλα τα τραγούδια της.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Η Adele όμως έχει μιλήσει και για την επιλόχειο κατάθλιψη, ύστερα από τη γέννηση του 10χρονου πλέον γιου της Angelo. Η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο Vanity Fair πως η περίοδος μετά την εγκυμοσύνη της δεν ήταν η καλύτερη και γι’ αυτό το ενδεχόμενο ενός παιδιού – το 2016 που έγινε η συνέντευξη – δεν ήταν κάτι που της φαινόταν εφικτό. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Φοβάμαι πολύ. Είχα επιλόχειο κατάθλιψη αφού γέννησα τον γιο μου και με τρόμαξε. Δεν μίλησα σε κανέναν γι’ αυτό. Ήμουν πολύ αρνητική».

Η τραγουδίστρια είχε εξηγήσει τότε πως σε εκείνη η επιλόχειος κατάθλιψη προκάλεσε «εμμονή» και όχι αποστροφή για τον γιο της κι αυτό την έκανε να νιώθει ανεπαρκής σαν μητέρα. Ο τότε σύντροφός της και πατέρας του γιου της, Simon Konecki, την παρότρυνε να «παίρνει» λίγο χρόνο για τον εαυτό της και να βγαίνει με τις φίλες της χωρίς το μωρό, κάτι που ακολούθησε τελικά κι η ίδια αν και στην αρχή της δημιουργούσε φοβερές τύψεις.

Πάντως τώρα η ίδια πλέον είναι έτοιμη να γίνει και πάλι μαμά κι αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις της σε δυο ξεχωριστές εμφανίσεις που έκανε στο Las Vegas.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Την πρώτη φορά έβαλε τα κλάματα όταν είδε στον εξώστη του θεάτρου που τραγουδούσε βλέποντας μια μαμά με ένα μωρό αγκαλιά να προσπαθεί να το κοιμίσει, ενώ την δεύτερη όταν μια εγκυμονούσα ζήτησε από εκείνη να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της. Εκείνη την ώρα η Adele είπε: «Θέλω πολύ να γίνω μαμά, κάθε φορά που ακούω ένα όνομα να μου αρέσει, το γράφω στη λίστα με τα πιθανά ονόματα παιδιών».

O αρραβωνιστικός της Adele πάντως – αφού χώρισε από τον πατέρα του Angelo το 2021 – ο Rich Paul αισθάνεται έτοιμος να γίνει ξανά πατέρας, αφού έχει ήδη τρία παιδιά.

«Έγινα μπαμπάς σε νεαρή ηλικία και μεγαλώνοντας στη δουλειά τα πράγματα ήταν δύσκολα. Τώρα, αν κάνω παιδιά ως μεγαλύτερος πια, θα έχουν άλλη θέση στη ζωή μου, ανυπομονώ να γίνω μπαμπάς και θα είμαι διαφορετικός» είχε δηλώσει ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments