Αθλητισμός

Ο Κώστας Καραπαπάς έδειξε τον… δρόμο – Στο CAS o Ολυμπιακός [vid]

Ο Κώστας Καραπαπάς έδειξε τον… δρόμο – Στο CAS o Ολυμπιακός [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364791] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Οι τακτικοί δικαστές απέρριψαν την έφεση του Ολυμπιακού 

Οι τακτικοί δικαστές απέρριψαν την έφεση του Ολυμπιακού για την τιμωρία του στο ντέρμπι των αιωνίων και διατήρησαν μια τάξη πραγμάτων -σε περιβάλλον Super League- που είναι πολλά αλλά δεν είναι ποδόσφαιρο.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν από 22 βαθμούς και ένα ημιτελές ντέρμπι αιωνίων που διακόπηκε στο 49΄από τη ρίψη μιας κροτίδας. Ο βαθμολογικός πίνακας όμως λέει Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός 21. Λέει επίσης ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ξαναπαίξουν εντός έδρας από το… 2024.

Το ίδιο που επιβεβαιώνει πως ο Ολυμπιακός θα τραβήξει την υπόθεση ως το CAS αναζητώντας το δίκιο του.

«Το έγκλημα ολοκληρώθηκε. Η αλλοίωση του πρωταθλήματος είναι πλέον γεγονός. Ο Ολυμπιακός θα προσφύγει στο CAS και θα στραφεί νομικά κατά όλων όσων συντέλεσαν σε αυτό. Ο κόσμος μας, η ομάδα, οι προπονητές, η διοίκηση είμαστε μια γροθιά. Και θα κατακτήσουμε τους στόχους μας ότι και αν συμβεί» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ επιβεβαιώνοντας και την «αίσθηση» που έχουν στο λιμάνι για την απόρριψη της Έφεσης αλλά και την διάθεση να τραβήξουν αυτή την ιστορία ως το Διεθνές Δικαστήριο της Λοζάνης.

«Δεν θα ξεχάσουμε, τους ΑΦΩΝΟΥΣ πολιτικούς της περιφέρειας μας και όλης της χώρας, την απούσα από όσα τραγικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο Κυβέρνηση, και τον όμιλο Μετροπόλιταν – ΥΓΕΙΑ που έπαιξε σε εκατομμύριά φιλάθλους της ομάδας μας ένα βρόμικο παιχνίδι» συμπληρώνει υπενθυμίζοντας πως όλο αυτό το διάστημα έχουν συμβεί πολλά και διάφορα. Από εδώ και στο εξής θα γευτείτε τους καρπούς όσων σπείρατε…» καταλήγει το μήνυμα του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments