Lifestyle

Patrick Dempsey: Όταν ο “πιο σέξι άντρας του 2023” είχε παντρευτεί μια γυναίκα 27 χρόνια μεγαλύτερή του

Patrick Dempsey: Όταν ο “πιο σέξι άντρας του 2023” είχε παντρευτεί μια γυναίκα 27 χρόνια μεγαλύτερή του

Πηγή Φωτογραφίας: People named “Grey’s Anatomy” star Patrick Dempsey its Sexiest Man Alive for 2023. (Vianney Le Caer / Invision / Associated Press)

Το εντυπωσιακό love story ανάμεσα στον Patrick Dempsey και την πρώην σύζυγό του, Rochelle Parker.

Για μια ολόκληρη γενιά φανατικών οπαδών του Grey’s Anatomy ο Patrick Dempsey θα είναι για πάντα ο “McDreamy”, ο καρδιοκατακτητής νευροχειρουργός που έζησε μια μοναδική ιστορία αγάπης με τη Meredith Gray για 11 σεζόν. Ωστόσο, πολλοί από τους φαν του Patrick Dempsey μπορεί να μη γνωρίζουν ότι ο 56χρονος ηθοποιός είχε μια έντονη ερωτική ζωή και έξω από τους τοίχους του Νοσοκομείου Gray Sloan Memorial.

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Όταν ήταν 18 ετών, ο πρωτοεμφανιζόμενος τότε ηθοποιός ξεκίνησε ένα ειδύλλιο με τη Rochelle “Rocky” Parker. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της θεατρικής παραγωγής Brighton Beach Memoirs, όπου ο Dempsey υποδυόταν τον έφηβο ανιψιό της Parker.

Το ζευγάρι ήρθε πιο κοντά κατά τη διάρκεια της περιοδείας και η σχέση τους κατέληξε σε γάμο τρία χρόνια αργότερα. Η Parker ήταν 48 ετών, αναγνωρισμένη ηθοποιός, χήρα και μητέρα τριών παιδιών όταν παντρεύτηκε τον 21χρονο Dempsey το 1987.

Δεν ήταν όμως η μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχε σοκάρει τότε το κοινό, αλλά το γεγονός ότι η Parker ήταν επίσης μητέρα του καλύτερου φίλου του Dempsey, Corey Parker. Πάντως, για την ιστορία, πρέπει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Dempsey είχε τότε διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα, δηλώνοντας ότι έγινε κολλητός με τον Corey αφότου είχε συνάψει σχέση με τη μητέρα του.

Το ζευγάρι έμεινε παντρεμένο για εφτά χρόνια και η σχέση τους έληξε με ένα όχι και τόσο φιλικό διαζύγιο, με κατηγορίες για κακοποίηση. Συγκεκριμένα, η Parker κατηγόρησε τον ηθοποιό ότι της επιτέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Can’t Buy Me Love το1987. Όπως αναφέρουν τα νομικά έγγραφα από την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε το 1994 “ενώ βρισκόμασταν στα γυρίσματα της ταινίας με χτύπησε γιατί, όπως ισχυρίστηκε, ήθελε να δει πώς είναι να δέρνεις μια γυναίκα! Τώρα υποφέρω από αρθρίτιδα στο χέρι μου από τον τραυματισμό που μου προκάλεσε”.

“Η σωματική κακοποίηση περιελάμβανε επίσης ένα σπασμένο δάχτυλο όταν ο κατηγορούμενος με έσπρωξε με δύναμη μέσα σε ένα όχημα και έκλεισε την πόρτα που έπιασε το δάχτυλό μου”, συνεχίζει η κατάθεση την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Sun. Παράλληλα, η Parker ισχυρίστηκε ότι ο γάμος τους διαλύθηκε επειδή ο Dempsey την άφησε για μια άλλη γυναίκα.

Μερικά χρόνια αργότερα, το 2006, η ίδια ανακάλεσε τους ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή βία, δημοσιοποιώντας μια δήλωση όπου ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έκδοσης του διαζυγίου, την είχαν συμβουλέψει να κάνει αυτές τις κατηγορίες εναντίον του πρώην συζύγου της. “Στη διαδικασία ενός διαζυγίου, μερικές φορές οι άνθρωποι λένε πράγματα που συνήθως δεν θα έλεγαν. Αλλά οι δηλώσεις για σωματική και ψυχική κακοποίηση, καθώς και για αλκοολισμό και χρήση ναρκωτικών, είναι ψευδείς”, είπε το 2006. Ο Dempsey δεν σχολίασε ποτέ δημόσια τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του.

Μετά από μια μακρά δικαστική διαμάχη, ο Dempsey και η Parker χώρισαν επίσημα τον Απρίλιο του 1994. Η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό και πέθανε το 2014 σε ηλικία 74 ετών.

Στο μεταξύ, ο Dempsey ερωτεύτηκε την Jillian Flink, με την οποία παντρεύτηκε το 1999 και απέκτησαν τρία παιδιά, την Talula που είναι σήμερα 20 ετών, και τα δίδυμα Darby και Sullivan, 15 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments