Αθλητισμός

Απόλλων Πάτρας – ΠΑΟΚ 54-67: “Μάγεψε” ο Άλστον στο ντεμπούτο του [vid]

Απόλλων Πάτρας – ΠΑΟΚ 54-67: “Μάγεψε” ο Άλστον στο ντεμπούτο του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364959] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Για την 6η αγωνιστική της Basket League

Για την 6η αγωνιστική της Basket League, ο Απόλλων Πάτρας υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με τελικό σκορ 67-54, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις 3 νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα με τους γηπεδούχους ωστόσο να βρίσκουν τρόπο να επανέλθουν στον αγώνα κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο σε απόσταση «αναπνοής», με τον ΠΑΟΚ όμως να ανεβάζει την διαφορά ξανά στο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρέθηκαν πάλι αρκετά πίσω, για μία ακόμη φορά κατάφεραν να «ροκανίσουν» την διαφορά στο καλάθι αλλά η ομάδα του Φώτη Τακιανού παρέμεινε ψύχραιμη και στα τελευταία 5 λεπτά της αναμέτρησης έφτασαν στο +10, όπου και παρέμειναν μέχρι το τέλος, περνώντας έτσι νικηφόρα από την Πάτρα με 67-54.

Μπορεί ο Απόλλων Πάτρας να ήταν η πρώτη ομάδα που βρήκε στόχο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πήρε γρήγορα τα ηνία του αγώνα και επέβαλλε τον ρυθμό του ενώ για κάποιο διάστημα βρισκόταν σε απόσταση ασφαλείας. Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν απαντήσεις και μείωσαν στους 3 (15-12) λίγο πριν το τέλος της περιόδου ενώ με δύο σερί καρφώματα του Μπράουν έφεραν την διαφορά στον πόντο με το δεκάλεπτο να λήγει 17-16.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στη δεύτερη περίοδο και με ένα σερί 7-0 αύξησε το σκορ στο 24-16, ωθώντας σε time out την ομάδα της Πάτρας στα πρώτα 2 λεπτά. Οι παίκτες του Απόλλωνα βρήκαν τρόπο να αντιδράσουν και στα μέσα του δεκαλέπτου μείωσαν στους 4 (22-26) αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ ο οποίος έφτασε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη στο +10, με το ημίχρονο τελικά να ολοκληρώνεται με σκορ 26-32.

Έδειξε τα «δόντια» του ο Απόλλωνας αλλά δεν ήταν αρκετό

Με αντίστοιχο τρόπο εξελίχθηκαν τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου όταν και οι γηπεδούχοι μείωσαν την διαφορά για μία ακόμη φορά στο -3 (32-35) ενώ παρέμειναν σε απόσταση «βολής» μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το οποίο τελείωσε 44-47. Ο ΠΑΟΚ άρχισε καταιγιστικά την τέταρτη περίοδο κάνοντας για μία ακόμη φορά ένα μικρό σερί 7-0. Στα τελευταία 5 λεπτά οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στο +10 και διατηρήθηκαν εκεί έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Άλστον ο οποίος σημείωσε 19 πόντους στην νίκη της ομάδας του με σκορ 67-54.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 26-32, 44-47, 54-67

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments