Αθλητισμός

ΟΦΗ: Ο “Αγιαξ” τιμώρησε τους Κρητικούς με ισοπαλία! [vid]

ΟΦΗ: Ο “Αγιαξ” τιμώρησε τους Κρητικούς με ισοπαλία! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364956] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο Ηράκλειο. Οι Ηπειρώτες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την ομάδα του Στάικου να πολιορκεί τους Κρητικούς στο δεύτερο μέρος και να απαντάει στο τέρμα των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΗ, ο οποίος πέτυχε γκολ από τα… αποδυτήρια. Ο Ριέρα από τα δεξιά έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Φελίπε σούταρε στα σώματα, ο Μαρινάκης ακολουθούσε και ολοκλήρωσε τη φάση για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στα 35 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Στο 7′ οι Κρητικοί είχαν νέα τελική με άστοχη προβολή του Ντίκο, ο οποίος λίγο αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα των Κρητικών. Συγκεκριμένα, έκλεψε την μπάλα έφυγε απέναντι από τον Κλέιμαν, τον πέρασε, πλάσαρε, αλλά απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Εραμούσπε σωτήρια στο 15′.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 86′, με την πολιορκία του να αποδίδει καρπούς. Ο Σόρια έκανε το γέμισμα στην περιοχή και στο δεύτερο δοκάρι ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά και σκόραρε για το 1-1, τιμωρώντας τους Κρητικούς για την αδράνεια τους, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Ο ΟΦΗ επιχείρησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα να βρει μία αντίδραση, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι το 1-1 έμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα από τον Αριστείδη Βάτσιου.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος (90′ Γιαννούλης), Μαρινάκης (71′ Λάρσον), Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Ριέρα, Ντίκο (61′ Νέιρα), Φελίπε.

ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο (46′ Ροσέρο), Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments