Αθλητισμός

Ολυμπιακός Β’: Έκρυβε εκπλήξεις η αποστολή! Μέσα Ομάρ Ρίτσαρντς και Ελ Αραμπί [vid]

Ολυμπιακός Β’: Έκρυβε εκπλήξεις η αποστολή! Μέσα Ομάρ Ρίτσαρντς και Ελ Αραμπί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363153] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Άριελ Ιμπαγάσα συμπεριέλαβε τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ομάρ Ρίτσαρντς στην αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στο Διαγόρα.

Ο Ολυμπιακός Β‘ υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για την 7η αναμέτρηση της Super League 2 (11/11, 14:00) και ο Άριελ Ιμπαγάσα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, η οποία συμπεριλαμβάνει και δύο εκπλήξεις.

Ο Αργεντίνος προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του, τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ομάρ Ρίτσαρντς, οι οποίοι βέβαια λογίζονται ως παίκτες της πρώτης ομάδας. Ο 36χρονος Μαροκινός επιθετικός φέτος έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια με τους «Ερυθρόλευκους» και έχει σκοράρει μία φορά, ενώ ο Άγγλος αμυντικός ακόμα δεν έχει κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή βρίσκεται ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος έχει μονιμοποιηθεί στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Β’:

Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης, Μπα, Κωστή, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Καράκουτης, Χ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Λιάτσος, Μαρίνος, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Παπακανέλλος, Περλέσι, Ρίτσαρντς, Σγούρος, Τσέλιος και Βλαχομήτρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments