Αθλητισμός

ΑΕΚ: Η νίκη το μοναδικό ζητούμενο κόντρα στη Λαμία [vid]

ΑΕΚ: Η νίκη το μοναδικό ζητούμενο κόντρα στη Λαμία [vid]
Η ΑΕΚ μετά από δύο ματς χωρίς νικη υποδέχεται τη Λαμία στην "Αγιά Σοφιά" και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο καθώς πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για νέες απώλειες.
Η ΑΕΚ μετά από δύο ματς χωρίς νικη υποδέχεται τη Λαμία στην “Αγιά Σοφιά” και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο καθώς πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για νέες απώλειες.

Τα τελευταία δύο παιχνίδια της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Europa League δεν είχαν την επιθυμητή εξέλιξη για την Ένωση. Το 1-1 με την Κηφισιά αύξησε τη διαφορά στους τέσσερις πόντους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ και η ήττα από την Μαρσέιγ κάνει πιο δύσκολη την υπόθεση πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Europa League.

H AEK υποδέχεται τη Λαμία στην “Αγιά Σοφιά” και η νίκη δεν μπαίνει καν σε διαπραγμάτευση, είναι μονόδρομος διότι και η διαφορά από την κορυφή έχει αυξηθεί, αλλά και ήδη μετράει 4 χαμένους βαθμούς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει προβλήματα σε ακόμα ένα παιχνίδι, αλλά αυτό δεν είναι είδηση. Ο Αργεντινός προπονητής έχει μια δεξαμενή ποιοτικών παικτών για να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που θα φέρει μια σημαντική νίκη.

Άλλωστε, έχουν αποδείξει όλοι πως όταν αγωνίζονται συγκεντρωμένοι και με αποφασιστικότητα δεν έχουν να φοβηθούν κάτι. Το μόνο που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ είναι να παρουσιαστεί όπως ξέρει μέσα στο γήπεδο. Εφόσον το κάνει αυτό, τελειώσει τις φάσεις που δημιουργήσει και “καθαρίσει” το ματς το συντομότερο τότε δεν θα έχει να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Πηγή: novasports.gr//Γιώργος Βασιλείου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments