Αθλητισμός

Άρης: Πέτυχε το πρώτο «διπλό» στο Βόλο [vid]

Άρης: Πέτυχε το πρώτο «διπλό» στο Βόλο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364958] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Οι Θεσσαλονικείς «χτύπησαν» τους Θεσσαλούς στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσαν και τα δύο τέρματά τους.

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο έμελλε να σημειώσει την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη του ο Άρης, που επικράτησε του Βόλου με 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Ύστερα από ένα μάλλον ανιαρό πρώτο ημίωρο, το παιχνίδι… άναψε. Στο 32΄ από το γέμισμα του Πάρδο ο Μπράμπετς σκόραρε αλλά ύστερα από παρέμβαση του VAR Σιδηρόπουλου ο διαιτητής Τσιμεντερίδης ακύρωσε το γκολ για χέρι του Τσέχου αμυντικού.

Παρά την αναγκαστική αλλαγή του Μπερτόλιο, ο Βόλος μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα δυνατό σουτ του Λούνα στο 50΄ έφυγε λίγο έξω από την εστία του Άρη κι άλλο ένα, του Κόμπα στο 53΄, βρήκε έτοιμο τον Κουέστα.

Στη φάση που προηγήθηκε του 0-1 οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι (για χέρι) αλλά μετά τον έλεγχο της φάσης δόθηκε κόρνερ. Από την εκτέλεσή του ο Μπράμπετς πήρε την κεφαλιά, αλλά πριν η μπάλα φτάσει σε αυτόν είχε βρεθεί πεσμένος ο Μορόν.

Νέα επέμβαση του VAR και πέναλτι τελικά, με τον Τσιμεντερίδη να καταλογίζει παράβαση για κράτημα του Μπράμπετς από τον Καλογερόπουλο και τον Μορόν να ευστοχεί στο στο 60΄.

Με τον Βόλο να βγαίνει μπροστά και να αφήνει χώρους, στο 75΄ ο Σουεϊμάνοφ έδωσε έτοιμο γκολ στον Νταρίντα που δεν χαρίστηκε στον Κόστιτς διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments