Πολιτική

Ανεξαρτητοποιούνται Τσακαλώτος, Πέρκα – Τι καταλογίζει η Αχτσιόγλου στον Κασσελάκη [vid]

Ανεξαρτητοποιούνται Τσακαλώτος, Πέρκα – Τι καταλογίζει η Αχτσιόγλου στον Κασσελάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364977] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο βουλευτές τονίζουν ότι δεν πρόκειται να παραδώσουν τις έδρες τους, καθώς έχουν παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τους δεσμεύει το καταστατικό.

Βαριά λαβωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την διήμερη Κεντρική Επιτροπή, με την πολυαναμενόμενη διάσπαση πλέον, να είναι γεγονός, μετά την αποχώρηση των 45 μελών της «Ομπρέλας». Ο Στέφανος Κασσελάκης που «βλέπει» ενότητα, κάλεσε τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα, τους δύο εν ενεργεία βουλευτές που υπογράφουν το κείμενο της «Ομπρέλας», να παραδώσουν τις έδρες τους. Πράγμα που όπως φαίνεται, δεν έχουν καμία διάθεση να πράξουν. Ενώ η Έφη Αχτσιόγλου και η ομάδα «6+6» κατηγορεί την ηγεσία για μεθόδους «Alt Right» (της ρεπουμπλικανικής ακροδεξιάς στις ΗΠΑ), παραμένοντας, προς ώρας, στο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο βουλευτές τονίζουν ότι δεν πρόκειται να παραδώσουν τις έδρες τους, καθώς έχουν παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τους δεσμεύει το καταστατικό. Τη Δευτέρα αναμένετα να αποστείλουν επιστολή ανεξαρτητοποίησής τους στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

«Έχω νωπή εντολή να υπηρετήσω την περιοχή μου με το πρόγραμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς. Αυτός που έχει μετακινηθεί από αυτή τη γραμμή είναι ο νέος πρόεδρος και ο νέος ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η Π. Πέρκα στο in.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και από τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου να παραδώσει την έδρα του. Ο Στ. Κούλουγλου είχε ανακοινώσει προ ημερών την ανεξαρτητοποίησή του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments