Πολιτική

Μητσοτάκης: Στόχος μας οι κωδικοί στη ”Μόνιμη Μείωση Τιμής” να φτάσουν τους 1.000 [pic]

Μητσοτάκης: Στόχος μας οι κωδικοί στη ”Μόνιμη Μείωση Τιμής” να φτάσουν τους 1.000 [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Συνεδρίαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Τεχνητή Νοημοσύνη, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου προχώρησε και σήμερα με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην καθιερωμένη του ανάρτησή στο Facebook με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου προχώρησε σήμερα Κυριακή (12/11) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Αυτή τη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο άνοιγμα της πλατφόρμας για το Youth Pass, στην αύξηση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, στα εγκαίνια μιας σύγχρονης μονάδας επεξεργασίας αποβλήτων, στους νέους, έξυπνους μετρητές του ΔΕΔΔΗΕ, στο νέο πρόγραμμα απασχόλησης της ΔΥΠΑ και στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Επιπλέον ο απολογισμός του πρωθυπουργού περιλαμβάνει την αρωγή στους πλημμυροπαθείς, το πρόγραμμα ελέγχου των δημοσίων υποδομών στη χώρα μας και την πρόοδο στη μάχη κατά της ακρίβειας.

Μιλώντας για την πρόοδο στη μάχη κατά της ακρίβειας, πρωθυπουργός τοποθετήθηκε για το μέτρο της κυβέρνησης «Μόνιμη Μείωση Τιμής» λέγοντας ότι έχουν ήδη ενταχθεί 644 προϊόντα από 35 βασικές κατηγορίες (φρέσκο γάλα, απορρυπαντικά, μαρμελάδες, ζάχαρη, δημητριακά, γιαούρτι, αλλαντικά, ρύζι) και προστίθενται συνεχώς νέα.

«Στόχος μας είναι οι κωδικοί να φτάσουν τους 1.000. Και πιστεύω θα τον πετύχουμε, καθώς πάνω από 50 εταιρίες έσπευσαν να ανταποκριθούν, επιδεικνύοντας αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Παράλληλα, επεκτείνουμε μέχρι το τέλος του 2023 το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης για το “Καλάθι του Νοικοκυριού”», υπογραμμίζει ο ίδιος

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγαμτοποίησε αυτοψία το Σάββατο (11/11) σε σούπερ μάρκετ στην Κερατέα όπου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε στους καταναλωτές τι σημαίνουν τα ταμπελάκια με το -5%.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι «θα αυξήσουμε το 5%».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments