Κόσμος

Τζο Μπάιντεν: Η απελευθέρωση των ομήρων θα γίνει – “Κουράγιο, ερχόμαστε” [vid]

Τζο Μπάιντεν: Η απελευθέρωση των ομήρων θα γίνει – “Κουράγιο, ερχόμαστε” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Democratic presidential candidate former Vice President Joe Biden speaks during a campaign event on manufacturing and buying American-made products at UAW Region 1 headquarters in Warren, Mich., Wednesday, Sept. 9, 2020. (AP Photo/Patrick Semansky)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σχολίασε ότι οι όμηροι της Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου θα απελευθερωθούν σύντομα

Ο Τζο Μπάιντεν χρησιμοποίησε κατάφαση χωρίς αμφιβολία για να δείξει την πεποίθησή του ότι οι όμηροι της Χαμάς, από τις ταυτόχρονες έξι επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου, οι οποίες οδήγησαν στον πόλεμο στο Ισραήλ, πρόκειται να απελευθερωθούν.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έχει εκφράσει μέσω των εκπροσώπων του τη διαφωνία του Λευκού Οίκου για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, καταψήφισε το ψήφισμα του ΟΗΕ και δεν φαίνεται ότι διαφωνεί με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, όταν απορρίπτει με απόλυτο τρόπο τις προτάσεις για ανταλλαγή ομήρων με μέρες κατάπαυσης του πυρός. 

Ο Τζο Μπάιντεν είπε ότι οι όμηροι της Χαμάς θα απελευθερωθούν, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για την πληροφορία που έδωσε, ενώ σχολίασε: “Μιλάω με τους εμπλεκόμενους κάθε μέρα“. “Κουράγιο, ερχόμαστε“, αναφώνησε.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.