Lifestyle

Κορομηλά: «Δεν τρώω, έχω κόψει το φαγητό γιατί στην τηλεόραση φαίνομαι φουσκωμένη»

Κορομηλά: «Δεν τρώω, έχω κόψει το φαγητό γιατί στην τηλεόραση φαίνομαι φουσκωμένη»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@roulakoromila)

Κορομηλά: « Παρακαλώ να με βγάλετε νόστιμη»

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για τη συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζήγιαννη φέτος, στο «Σπίτι με το MEGA» και σχολίασε όσα συμβαίνουν τελευταία στην ελληνική τηλεόραση.

View this post on Instagram

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila)

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», τόνισε: «Η συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Σπίτι με το Mega» είναι εξαιρετική, είναι ένας κορυφαίος δημιουργός. Νιώθω σαν να συνεργαζόμαστε χρόνια με τον Μιχάλη και είναι ευχής έργο να είναι δίπλα μου. Η Ελεονώρα είναι η συμπάθεια και η μεγάλη μου αγάπη. Είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες που έχουμε. Η αγάπη του κόσμου μού δίνει το έναυσμα να δημιουργήσω περισσότερα πράγματα. Στα social media δεν δίνω συμβουλές, απλώς τοποθετούμαι για κάποια πράγματα που πιστεύω».

Στην πορεί, η Ρούλα Κορομηλά τόνισε για τις τηλεοπτικές κόντρες: «Πρέπει ο καθένας να κοιτάει την εκπομπή του και να αποτελέσουμε πρότυπα για τα νέα παιδιά. Όσοι έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση, πρέπει να το κάνουν. Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα που να μην ανήκουν σε παρεάκια. Δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις τηλεοπτικά. Δεν πρέπει να ασχολείστε με τα νούμερα της κάθε εκπομπής. Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης. Τι είναι αυτό; Καινούργιο; Δεν συμφωνώ με αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments