Lifestyle

Κούγιας: «Έζησα έναν τεράστιο έρωτα με την Εύη»

Κούγιας: «Έζησα έναν τεράστιο έρωτα με την Εύη»

Πηγή Φωτογραφίας: Στον ανακριτή η Εύη Βατίδου, μαζί της και ο Αλέξης Κούγιας - KLIK Magazine

Κούγιας: «Γυναίκα με την οποία κάνεις δύο παιδιά και για τους δικούς της λόγους αποφασίζει να χωρίσει και πηγαίνει με άλλον άνδρα, δεν έχει επιστροφή»

Για την υπεράσπιση της πρώην συζύγου του στο δικαστήριο, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σε έναν διάλογο που είχε τηλεοπτικά, με τον Ανδρέας Μικρούτσικο.

View this post on Instagram

A post shared by Εύη Βατίδου (@evivatidou_official)

Ο ποινικολόγος βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» προκειμένου να εξηγήσει όσα συνέβησαν με τη σύλληψη ικαι αθώωση της Εύης Βατίδου στην πρόσφατη δικαστική της διαμάχη με μοτοσικλετιστή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον ρώτησε αρχικά: «Εγώ μια ερώτηση θέλω να σου κάνω, όταν η Εύη σε πήρε τηλέφωνο, βαθιά μέσα σου χαιρόσουν που δε μπορεί να κάνει βήμα χωρίς εσένα;».

Τότε, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: «Όχι βέβαια. Πρώτα απ’ όλα, δεν ξέρει κανείς ποια είναι η δική μου άποψη γι’ αυτή την υπέροχη ερωτική σχέση. Υπήρξε ένας τεράστιος έρωτας, αλλιώς εγώ δεν πήγαινα στην εκκλησία».

«Βλέπω να αναθερμαίνεται» του είπε ο παρουσιαστής, χαμογελώντας.

«Όχι Ανδρέα, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα» απάντησε ο Αλέξης Κούγιας.

«Θα του φτιάξεις άγαλμα του τύπου με τη μοτοσυκλέτα» αποκρίθηκε με χιουμοριστική διάθεση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Αλέξης Κούγιας με τη σειρά του, ξεκαθάρισε: «Ανδρέα, μη βιάζεσαι. Θα στα πω για να μη δημιουργούνται συνειρμοί. Έχω περάσει έναν μεγάλο έρωτα με την Εύη κι αυτή με εμένα. Γι’ αυτό και πήγαμε στην εκκλησία. Κάναμε δυο υπέροχα παιδιά. Κάποια στιγμή, στην επταετία, συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Όμως, γυναίκα με την οποία είσαι μαζί, κάνεις δυο παιδιά και για τους δικούς της λόγους, μετά τον χωρισμό – το τονίζω γιατί το ήθος της Εύης είναι αδιαμφισβήτητο – ποτέ δεν υπήρξε θέμα απιστίας από καμία από τις δυο πλευρές… Γυναίκα λοιπόν που χωρίζεις και πηγαίνει με άλλον άνδρα, δεν υπάρχει επιστροφή».

Στην ίδια σαρκαστική διάθεση, ο παρουσιαστής είπε: «Δεύτερος γάμος Αλέξη, δεύτερος γάμος με ίδιο πρόσωπο δεν είναι πρωτότυπο, το έχουμε ξαναδεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments