Πολιτική

Μητσοτάκης: Παρέστη στο δείπνο του Σαρλ Μισέλ στην καγκελαρία με πέντε ηγέτες της ΕΕ

Μητσοτάκης: Παρέστη στο δείπνο του Σαρλ Μισέλ στην καγκελαρία με πέντε ηγέτες της ΕΕ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ,Στο δείπνο του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παρακάθισαν ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς και οι ηγέτες Ελλάδας, Κύπρου, Αυστρίας, Βελγίου, Λιθουανίας, Ουγγαρίας.

Μετά τις συναντήσεις στο Βερολίνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το "παρών" στο δείπνο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, στην καγκελαρία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  έδωσε το «παρών» στο δείπνο που παρέδωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, στην καγκελαρία, στο Βερολίνο, μαζί με άλλους πέντε ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το δείπνο παραδόθηκε στο πλαίσιο των συζητήσεων για τη Στρατηγική Ατζέντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2024. 

Η συζήτηση για τη Στρατηγική Ατζέντα της ΕΕ, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, άνοιξε στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Γρανάδας και αφορά στους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπίσει η ΕΕ τις γεωπολιτικές προκλήσεις, αλλά και πώς θα ενισχύσει το γεωπολιτικό της αποτύπωμα, ήτοι τη Διεύρυνση της Ε.Ε και την ανθεκτικότητα και ανταγωνιστικότητά της.

Στο δείπνο του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παρακάθισαν ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς και οι ηγέτες Ελλάδας, Κύπρου, Αυστρίας, Βελγίου, Λιθουανίας, Ουγγαρίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments