Αθλητισμός

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: “Μέχρι το τέλος του έτους θα έχω το ελληνικό διαβατήριο” [vid]

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: “Μέχρι το τέλος του έτους θα έχω το ελληνικό διαβατήριο” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Ο 30χρονος γκαρντ, που διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην EuroLeague, μετά το περσινό του πέρασμα από την Αρμάνι Μιλάνο

Ποια είναι η ομάδα έκπληξη της EuroLeague; Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Φτάνοντας από το Κάουνας στην Αθήνα για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ζάλγκιρις με τον Παναθηναϊκό (15/11, 21:15, Novasports Prime), ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ ένιωσε σαν το σπίτι του, αφού βρήκε σύσσωμη την οικογένεία του- συμπεριλαμβανομένου φυσικά του αδερφού του και αθλητή του Περιστερί bwin, Ελάιζα- να τον περιμένει.

Εξάλλου, η διαδικασία ελληνοποίησής του, λόγω των ριζών της μητέρας του, Γεωργίας, βρίσκονται εν εξελίξει και όπως είπε ο ίδιος στο SPORT24, ελπίζει ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι να αποχαιρετήσουμε το 2023.

Ο 30χρονος γκαρντ, που διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην EuroLeague, μετά το περσινό του πέρασμα από την Αρμάνι Μιλάνο, μίλησε ακόμα για τους υψηλούς στόχους της Ζάλγκιρις και την νοοτροπία που πρέπει να έχει κάθε ομάδα αυτού του επιπέδου, για την προσαρμογή μετά την μετακόμιση του Ίγκνας Μπαζντέικις στον Ολυμπιακό, αλλά και για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του Κάζις Μασκβίτις, τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει ότι οι πράσινοι διαθέτουν το πλέον ταλαντούχο ρόστερ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ ξεχώρισε και την ομάδα-έκπληξη του πρώτου αυτού μέρους της σεζόν.

Πέρσι στο Μιλάνο, φέτος στο Κάουνας. Πώς είναι η ζωή μέχρι στιγμής; Έχεις προσαρμοστεί πλήρως στην νέα σου ομάδα;

“Θα έλεγα πως ναι. Προσαρμόζομαι στο γκρουπ των παικτών, στην φιλοσοφία του προπονητή. Ήμουν λίγο στο δικό μου μονοπάτι, για να βρω την ταυτότητά μου μέσα στην ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι και πιο άνετα. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στην EuroLeague”.

Πηγή: sport24.gr//Βασιλική Καραμούζα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments