Αθλητισμός

Σκάρπα: Οι επτά ομάδες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο [vid]

Σκάρπα: Οι επτά ομάδες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364999] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο έμπειρος επιθετικός αγωνίστηκε σε μόλις έξι αγώνες με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League κι άλλους τέσσερις στο FA Cup και το Carabao Cup, πριν παραχωρηθεί δανεικός στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι.

Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει δείξει προς το παρόν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Φλαμένγκο, της Φλουμινένσε, της Σάο Πάολο, της Παλμέιρας, της Ιντερνασιονάλ και της Κορίνθιανς. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει στην Ευρώπη.

Ο αριστεροπόδαρος περιφερειακός επιθετικός κι εξτρέμ έχει αγωνιστεί σε έντεκα αγώνες με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και στο Europa League, χωρίς όμως για την ώρα να έχει πιάσει τα στάνταρ απόδοσης βάσει της ποιότητάς του.

Δεν έχει γκολ ή ασίστ, ούτε θέση βασικού στους ερυθρόλευκους, αλλά προσπαθεί, το παλεύει να προσαρμοστεί στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού και θεωρεί ότι θα παρουσιαστεί διαφορετικός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία

Την ίδια ώρα, αυξάνονται τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία που φέρουν τον Σκάρπα να βρίσκεται στο στόχαστρο πέντε ομάδων. Μόνο το τελευταίο 24ωρο υπήρξαν αναφορές στα ΜΜΕ για πρόταση αγοράς της Ατλέτικο Μινέιρο προς τη Νότιγχαμ, για τις σκέψεις για δανεισμό από πλευράς της Φλαμένγκο και για έντονο ενδιαφέρον της Φλουμινένσε, της Σάο Πάολο και της Κορίνθιανς, της Παλμέιρας και της Ιντερνασιονάλ.

Ο Σκάρπα έχει αρκετή πέραση στη Βραζιλία, αλλά για την ώρα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του. Δεν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του χωρίς να τα έχει καταφέρει στην Ευρώπη, αρχικά στην Αγγλία και στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Ο Σκάρπα προσπαθεί να γυρίσει το “χαρτί”

Προσπαθεί να γυρίσει το “χαρτί” στον Ολυμπιακό κι ευελπιστεί να το καταφέρει μέσα στον επόμενο έναν μήνα, δηλαδή μέχρι τα Χριστούγεννα.

Προς το παρόν, πάντως, η Ατλέτικο Μινέιρο είναι εκείνη που φέρεται πιο “ζεστή” για τον Σκάρπα. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει τον έμπειρο επιθετικό με δύο εκατομμύρια κι η Νότιγχαμ φέρεται να ζήτησε μίνιμουμ 4 εκατ. ευρώ, γεγονός που οδήγησε σε εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αντρέ Ερνάν, η Μινέιρο θέλησε να δείξει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη με τον πιο έμπρακτο τρόπο, κάνοντας πρόταση στους ρεντς μεταξύ 4,5 και 5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ την ίδια ώρα προσέγγισε και τον Σκάρπα για να δει τις αξιώσεις του.

Πηγή: sport24.gr//Δημήτρης Χριστοφιδέλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments