Ελλάδα

Νικόλ Κυριακοπούλου: “Ντροπή για τις εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά”

Νικόλ Κυριακοπούλου: “Ντροπή για τις εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά”

Πηγή Φωτογραφίας: ερτ

Λίγες ημέρες αργότερα η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου, ξέσπασε με αναρτήσεις για την κατάσταση που επικρατεί στο προπονητικό κέντρο, τονίζοντας ότι για τρίτη εβδομάδα δεν υπάρχει ρεύμα.

Πρόσφατα ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε στον Άγιο Κοσμά, δηλώνοντας: “Κλείνουν τον Άγιο Κοσμά, δεν έχουν ρεύμα εκεί αυτή τη στιγμή. Και στο μεταξύ βρισκόμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά”. Συγκεκριμένα ο χρυσός Ολυμπιονίκης Άλμα εις μήκος ανέφερε για το λουκέτο στο ΟΑΚΑ.: “Δεν είμαι από τα άτομα που γκρινιάζουν, δεν έχω γκρινιάξει για τίποτα αλλά θα το κάνω για τα άλλα παιδιά… Εγώ με τον προπονητή μου ξέρετε τι κάνουμε; Λείπουμε στο εξωτερικό. Λείπουμε συνέχεια από εδώ. Φεύγουμε από εδώ. Είναι τεράστιες οι διαφορές. Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχουμε ένα κλειστό που κάνω προπόνηση εγώ εκεί, που είναι παμπάλαιο, στάζουν τα νερά, δεν έχει θέρμανση, δεν έχει καλώδια, δε ξέρω τι κάνουν τα κλέβουν… Και είχαμε και τον Άγιο Κοσμά τον οποίο τον κλείνουν και δεν έχουν ρεύμα εκεί αυτή τη στιγμή… Και στο μεταξύ βρισκόμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά… Άμα συνεχίσει έτσι η κατάσταση έχει τελειώσει ο στίβος στην Ελλάδα, για να μην πω ο αθλητισμός… Ο στίβος τελειώνει, έχει πάρει τον κατήφορο…”, ανέφερε ο Τεντόγλου.

Το ξέσπασμα της Κυριακοπούλου Λίγες ημέρες αργότερα η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου, ξέσπασε με αναρτήσεις για την κατάσταση που επικρατεί στο προπονητικό κέντρο, τονίζοντας ότι για τρίτη εβδομάδα δεν υπάρχει ρεύμα. “Η κατάντια του Αγίου Κοσμά, είναι η 3η εβδομάδα κοροϊδίας μέσα στα μούτρα ότι θα φτιαχτούν τα φώτα. Σεβασμός μηδέν, για να μην πω για τις τουαλέτες που δεν υπάρχουν κι ακόμα περιμένουμε να φτιαχτούν. Ντρέπεται κι η ντροπή. Και ναι, εδώ σ’ αυτό το αίσχος προσπαθούμε να κάνουμε άλματα. Αυτός ο διάδρομος θέλει ξανά αλλαγή, θα είναι η 4η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο. Εάν αποφασίσουν να το φτιάξουν. Παρακαλάμε από τον Ιούνιο να μας το φτιάξουν και η αδιαφορία είναι το κάτι άλλο”,

Τι δήλωσε στα social ‘Έγραψε συγκεκριμένα στον λογαριασμό της στο Instagram και πρόσθεσε: “Στρώμα άλματος επί κοντώ… είχαμε. Έχει ζητηθεί καινούργιο και μόνο μπαλώματα γίνονται. Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά για να κάνουμε προπόνηση. Αυτή είναι η προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Χωρίς φώτα, τουαλέτες, διαδρόμους, στρώμα (άλματος επί κοντώ), νερό (κατά καιρούς). Και άγνωστο για το πότε θα πρέπει να φύγουμε από το στάδιο χωρίς άλλο στάδιο. Φοβόμαστε ότι μια μέρα θα τα δούμε όλα γκρεμισμένα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς στάδιο, όπως έχουν πει…”.

Όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε μερικούς μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στους οποίους θα παλέψει να προκριθεί η Νικόλ Κυριακοπούλου. Παρεμπιπτόντως, το επόμενο μεγάλο ραντεβού είναι στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου στην Emirates Arena από 1 έως 3 Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments