Αθλητισμός

H Βραζιλία κερδίζει τις εντυπώσεις

H Βραζιλία κερδίζει τις εντυπώσεις

Πηγή Φωτογραφίας: wallpaperheart.com

Προτελευταία αγωνιστική στη Β’ Βραζιλίας, από εκεί προέρχονται και οι τρεις επιλογές μας απόψε.

Επιστροφή πονταρίσματος και στις δύο επιλογές είχε η στήλη χθες, καθώς το Καζακστάν νικούσε 1-0 τον Σαν Μαρίνο στο ημίχρονο και η Πολωνία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τσεχία.

Προτελευταία αγωνιστική στη Β’ Βραζιλίας, από εκεί προέρχονται και οι τρεις επιλογές μας απόψε.

ΒΙΤΟΡΙΑ – ΣΠΟΡΤ

Η Βιτόρια κέρδισε 2-1 τη Νοβοριζοντίνο την προηγούμενη αγωνιστική, εξασφάλισε την άνοδο και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Πανηγυρικό το κλίμα απόψε στο γήπεδο. Κατάμεστο θα είναι για τη διεξαγωγή της φιέστας. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως, το αγωνιστικό κομμάτι πηγαίνει… περίπατο. Πάνω σε αυτό θα πατήσουμε για να την κοντράρουμε.

Η Σπορτ έμεινε στο 0-0 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και «έπεσε» από την τετράδα. Απέχει βέβαια μόλις έναν βαθμό από αυτή οπότε, παραμένει κανονικά μέσα στο κόλπο της ανόδου. Το αποψινό είναι το κρίσιμο παιχνίδι για εκείνη, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Σαμπάιο και εάν χρειαστεί θα την κερδίσει. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια γι’ αυτό και δε θα ποντάρουμε… ξερό το «2». Το παίζουμε στο dnb, κάτι που σημαίνει ότι στην ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα.

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Τα πράγματα είναι απλά εδώ. Κερδίζει η Κρισιούμα και ανεβαίνει από τώρα κατηγορία. Επειδή ο «1» είναι κάτω από το 1,50 θα τον ανεβάσουμε με το Ov 1,5 γκολ στο ματς. Στην έδρα της σημειώνει δύο μέσο όρο, αφού έχει 26 σε 13 αγώνες. Σε αυτή κέρδισε 3-0 την 4η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Η Μποταφόγκο κάνει… διακοπές εδώ και καιρό, διότι έσωσε την κατηγορία από τη μία και δεν είχε από την άλλη, την απαιτούμενη ποιότητα για να διεκδικήσει άνοδο. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με κάτω τα χέρια στη Σαπεκοένσε (0-2), η οποία μαχόταν για την παραμονή. Εκτός έδρας μετράει 2/3 ήττες, αμφότερες ήταν με Ov 1,5.

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΣΕΑΡΑ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον και εδώ αφορά στη γηπεδούχο, η οποία βρίσκεται στο «-3» από την προνομιούχο τετράδα (οδηγεί στην Α’ Βραζιλίας). Κερδίζει και ελπίζει, δεν παίρνει το «τρίποντο» και λέει αντίο στο όνειρο. Προέρχεται από 3/3 νίκες εντός έδρας, σε όλες σημείωσε από δύο γκολ και πάνω. Η μία εξ αυτών ήταν με την 4η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (2-1).

Η Σεαρά είναι παντελώς αδιάφορη. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 2-0 τη Μιρασόλ και της έκοψε τον δρόμο για το Μπραζιλεϊράο, αλλά το ματς ήταν εντός έδρας. Εκτός χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς της. Τελευταία νίκη της ήταν στις 6 Ιουνίου (3-0 την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε). Έκτοτε, μετράει 11 αγώνες δίχως «τρίποντο» (0-5-6)!

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

22.00 811 ΒΙΤΟΡΙΑ – ΣΠΟΡΤ 2 (DNB) 1,75

22.00 813 ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ 1+OV 1,5 1,93

22.00 867 ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΣΕΑΡΑ 1 1,60

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments