Αθλητισμός

Ξετρελαμένοι έφυγαν από το ΟΑΚΑ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού [vid]

Ξετρελαμένοι έφυγαν από το ΟΑΚΑ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, αλλά η όλη εμπειρία του ΟΑΚΑ (του οποίου τα έργα… τώρα ξεκινούν) που έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό στους φίλους του Τριφυλλιού.

Ξετρελαμένοι έφυγαν από το ΟΑΚΑ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που δεν βλέπουν την ώρα για το επόμενο παιχνίδι με τη Βαλένθια.

Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, αλλά η όλη εμπειρία του ΟΑΚΑ (του οποίου τα έργα… τώρα ξεκινούν) που έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό στους φίλους του Τριφυλλιού.

Οι «αιώνια πιστοί» βρέθηκαν σε ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος συμπλήρωσε 200 νίκες στην Ευρωλίγκα.

Μαζί με μια νίκη σε ένα παιχνίδι «ασανσέρ» για τη βαθμολογία της Ευρωλίγκα, όλα αυτά έφεραν και πάλι τις υψωμένες γροθιές του Τούρκου προπονητή, ο οποίος ζητάει με την κάθε ευκαιρία ένα sold out γήπεδο κάθε αγωνιστική.

Το «κερασάκι» μπήκε από τον deejay στο φινάλε της βραδιάς που έπαιξε το «Μέχρι Τέλους» από τα μεγάφωνα. Εξάλλου, είχε κάνει και τη σχετική προαναγγελία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πως το τραγούδι του Νίνο θα παίξει μέρα-νύχτα στο ΟΑΚΑ.

«Μόνο θετική ενέργεια. Επιτέλους η ομάδα και ο κόσμος όπως πρέπει. Κόσμος παρακολουθεί αθλητισμό τραγουδώντας χορεύοντας.», αναφέρθηκε σε ένα στόρι που κοινοποίησε ο γνωστός καλλιτέχνης κι αυτό ήταν και το μεγαλύτερο κέρδος της βραδιάς.

@notiskamperis To be continued #paobc #paofc #panathinaikos #pamepao #virtusbologna #bologna #euroleague #basketball #oaka #matchday #mexritelous #ataman #sloukas #lessort #newera #basketleague #victory #winners ♬ πρωτότυπος ήχος – Notis Kamperis

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments