Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ποιοι είναι στο μικροσκόπιο για τα στόπερ

Ολυμπιακός: Ποιοι είναι στο μικροσκόπιο για τα στόπερ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Σε ό,τι αφορά το πρώτο, στα υπόψη της πειραϊκής ομάδας βρίσκονται τέσσερις λάτιν ποδοσφαιριστές, ένας Βραζιλιάνος και τρεις Αργεντινοί κεντρικοί αμυντικοί. Πρόκειται για τον Φελίπε Μοντέιρο, τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο, τον Γκαστόν Ερνάντες και τον Φακούντο Γκαρσές.

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την αγορά με το βλέμμα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και έχει στο ραντάρ του τέσσερις ποδοσφαιριστές για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Ολυμπιακός “σκανάρει” τη διεθνή αγορά για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του τον Ιανουάριο, με το βλέμμα στραμμένο κυρίως σε παίκτες που, όπως έχουμε αναφέρει, αγωνίζονται στις θέσεις των στόπερ, του κεντρικού χαφ και του σέντερ φορ.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο, στα υπόψη της πειραϊκής ομάδας βρίσκονται τέσσερις λάτιν ποδοσφαιριστές, ένας Βραζιλιάνος και τρεις Αργεντινοί κεντρικοί αμυντικοί. Πρόκειται για τον Φελίπε Μοντέιρο, τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο, τον Γκαστόν Ερνάντες και τον Φακούντο Γκαρσές.

Για τον Φελίπε, για τον οποίο έχουμε κάνει σχετική αναφορά, είναι Βραζιλιάνος, 34 στα 35 και μένει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ το καλοκαίρι.

Ο έμπειρος αμυντικός ήταν βασικός πέρυσι, αλλά όχι τούτη τη σεζόν (έχει παίξει μόλις σε ένα αγώνα, στο Carabao Cup στις αρχές Σεπτεμβρίου) και είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αλλάξει στέγη. Ο Φελίπε έχει αγωνιστεί στις Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο, Κορίνθιανς, Κοϊμπρα και Μπραγκαντίνο.

Η υπόθεση του Παλομίνο

Ο Παλομίνο είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι, πριν οι ερυθρόλευκοι καταλήξουν στη λύση του συμπατριώτη του Φρέιρε με τη μορφή δανεισμού από την Πούμας.

Ο Αργεντινός θα κλείσει τα 34 στις αρχές Ιανουαρίου, λήγει το συμβόλαιό του με την Αταλάντα το καλοκαίρι (έχει παίξει μόλις 15 λεπτά μέσα στην περίοδο) και το πλεονέκτημα στην περίπτωσή του είναι ότι διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (βουλγαρικό).

Ο Παλομίνο έχει παίξει επίσης στις Λουντογκόρετς, Μετς, Αργεντίνος Τζούνιορς και Σαν Λορέντζο.

Στη λίστα και οι Ερνάντες – Γκαρσές

Όσο για τον Γκαστόν Ερνάντες, ήταν επίσης στα υπόψη του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι και εξακολουθεί να είναι στο ραντάρ της πειραϊκής ομάδας. Ο Αργεντινός στόπερ θα κλείσει τα 26 τον Ιανουάριο, αγωνίζεται στη Σαν Λορέντζο με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 και διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (ισπανικό). Ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός έχει 46 συμμετοχές και ένα γκολ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Σχετικά με τον Φακούντο Γκαρσές απασχόλησε έντονα τους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι και εξακολουθεί να είναι στα ραντάρ. Ο Αργεντινός ανήκει στην Κολόν με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο (μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024). Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (ισπανικό) και έχει 42 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ στην περίοδο.

Πηγή: sport24.gr//Δημήτρης Χριστοφιδέλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments