Αθλητισμός

Τι κάνεις (Κ)ριστιανέ μου! Γιατί ξεσπούν οι γείτονες του Ρονάλντο [vid]

Τι κάνεις (Κ)ριστιανέ μου! Γιατί ξεσπούν οι γείτονες του Ρονάλντο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram cristiano ronaldo,Ο δρόμος μου είναι κλειστός εδώ και μήνες, ο κήπος μου είναι γεμάτος σκόνη. Όλα λόγω της «πυραμίδας» του Φαραώ Ρονάλντο» λέει ένας γείτονας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχεται παράπονα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχεται παράπονα απο τους κάτοικους που ζουν γύρω απο την έπαυλη που χτίζεται εδώ και 3 χρόνια και έχει ακόμα αρκετό καιρο για να ολοκληρωθεί. «Το σπίτι είναι τόσο μεγάλο που μοιάζει με νοσοκομείο. Έχει ακόμα τουλάχιστον ένα χρόνο δουλειάς. Έχουμε βαρεθεί. Ο δρόμος μου είναι κλειστός εδώ και μήνες, ο κήπος μου είναι γεμάτος σκόνη. Όλα λόγω της «πυραμίδας» του Φαραώ Ρονάλντο» λέει ένας γείτονας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Το σπίτι βρίσκεται στην παραλιακή πόλη Κασκάις της Πορτογαλίας, ενώ ο Ρονάλντο ζει στην Σαουδική Αραβία αγωνιζόμενος για την Αλ Νασρ. Το οικόπεδο στοίχιζε  9 εκατομμύρια ενω το σύνολικό κόστος υπολογίζεται στα 22 εκατ. ευρώ. 

Ο επιθετικός Πορτογάλος προορίζεται να μετακομίσει εκεί με την γυναίκα του Georgina Rodríguez και τα πέντε παιδιά τους όταν θα λήξει  το τρέχον συμβόλαιο του, τον Ιούνιου του 2025 καθώς ο ίδιος θα έχει ολοκληρώσει και τα 40 έτη.

Ο απίθανος λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγάζει στο «σφυρί» το πιο σπάνιο αυτοκίνητο της συλλογής του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πουλά το ακριβότερο πετράδι από τη μοναδική συλλογή των αυτοκινήτων του για έναν εντελώς απίθανο λόγο, για τα δικά του δεδομένα.

Θεωρείται κάτι παραπάνω από ένα αυτοκίνητο, ένας κινούμενος φόρος τιμής στην ιστορία της αυτοκίνησης. Ο τετρακύλινδρος W16 8L. κινητήρας αποδίδει 1.600 άλογα που επιτρέπει στην Centodieci να επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώ σε 2,4 δευτερόλεπτα και από 0-300 χλμ./ώ σε 13,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 380 χλμ/ώ.

Το πρώτο διάστημα ο Ρονάλντο ήταν ενθουσιασμένος με το νέο του απόκτημα το οποίο ήταν το έβδομο από τα δέκα που βγήκαν από το εργοστάσιο της Bugatti για ευνόητους λόγους. Σήμερα ωστόσο, έχει αλλάξει γνώμη και θέλει να το πουλήσει. Ο λόγος, σύμφωνα με τα δικά του λόγια, η μεγάλη δίψα του για βενζίνη.

Η Bugatti Centocieci καταναλώνει 21,47 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα σε μικτό κύκλο. Φυσικά είναι πολλά αλλά όχι για τα δεδομένα του Ρονάλντο που πέρυσι είχε έσοδα 247 εκατ. ευρώ ή 470 ευρώ ανά λεπτό.

Γιατί το πουλάει

Ο καλά ενημερωμένος ισπανικός Τύπος για θέματα του Ρονάλντο υποστηρίζει πως ο διάσημος Πορτογάλος θέλει να μειώσει το δικό του «αποτύπωμα άνθρακα» και είναι πρόθυμος να πουλήσει πολλά από τα αυτοκίνητα της τεράστιας συλλογής του. Οποιος ενδιαφέρεται για τη σπάνια Bugatti, ο Ρονάλντο είναι πρόθυμος να την πουλήσει χαμηλότερα της αρχικής της τιμής, κοντά στα 8,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments