Διεθνή

Ισραήλ: Οι συγγενείς των θυμάτων έφτασαν στην Ιερουσαλήμ [vid]

Ισραήλ: Οι συγγενείς των θυμάτων έφτασαν στην Ιερουσαλήμ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO, Δεν υπήρξε κανένα άμεσο σχόλιο από την αστυνομία για το πόσοι άνθρωποι έκαναν πορεία προς την Ιερουσαλήμ, ωστόσο οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας δήλωσαν ότι δεκάδες χιλιάδες περπατούσαν προς την πρωτεύουσα.

Δεν υπήρξε κανένα άμεσο σχόλιο από την αστυνομία για το πόσοι άνθρωποι έκαναν πορεία προς την Ιερουσαλήμ

Δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί έφτασαν στην Ιερουσαλήμ μετά από πέντε ημέρες πορείας – Οι κάτοικοι τους υποδέχτηκαν κρατώντας κίτρινα μπαλόνια τα οποία έγραφαν μηνύματα για την επιστροφή των ομήρων.

Δεν υπήρξε κανένα άμεσο σχόλιο από την αστυνομία για το πόσοι άνθρωποι έκαναν πορεία προς την Ιερουσαλήμ, ωστόσο οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας δήλωσαν ότι δεκάδες χιλιάδες περπατούσαν προς την πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τους times of Israel οπου επικαλούνται τις ειδήσεις του Channel 12 ανέφεραν ότι υπήρχαν περίπου 30.000 διαδηλωτές.

Καθώς οι διαδηλωτές έμπαιναν στην πρωτεύουσα, οι κάτοικοι τους υποδέχτηκαν κρατώντας κίτρινα μπαλόνια τα οποία έγραφαν μηνύματα για την επιστροφή των ομήρων.

Οι οικογένειες όταν επιστρέψουν στο Τελ Αβίβ αναμένεται να συναντηθούν με τον υπουργό Benny Gantz και τον παρατηρητή του υπουργικού συμβουλίου Gadi Eisenkot.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments