Πολιτική

Δημοσκόπηση Marc: Πρώτη παραμένει η ΝΔ με 39% [vid]

Δημοσκόπηση Marc: Πρώτη παραμένει η ΝΔ με 39% [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Πρωτιά για τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει και νέα δημοσκόπηση. Ειδικότερα σε δημοσκόπηση για της Mark για το Πρώτο Θέμα το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 34,1%

Τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα

Πρωτιά για τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει και νέα δημοσκόπηση. Ειδικότερα σε δημοσκόπηση για της Mark για το Πρώτο Θέμα το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 34,1%, το οποίο με αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων οδηγεί στην εκτίμηση ότι η παρούσα εκλογική του δύναμη είναι στο 39%. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 14,3%, και ο ΣΥΡΙΖΑ 13,8% Όσον αφορά τα υπόλοιπα κόμματα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, το ΚΚΕ συγκεντρώνει στην εκτίμηση ψήφου το 9,6%, η Ελληνική Λύση το 5,6%, οι Σπαρτιάτες 3,4%, η Ελεύθερη Πλεύση 3,3%, το Μέρα 25 3,2% και η Νίκη 2,9%.

Σταθεροποιείται στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ, απειλείται από το ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Παραπολιτικά εμφανίζουν το ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με την ταυτότητα της έρευνας η δημοσκόπηση διενεργήθηκε το διάστημα 13 – 15 Νοεμβρίου 2023 σε πανελλαδικό δείγμα 1.200 ατόμων. Ψηλά το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού σκηνικού, με τη ΝΔ μεν πάντα κυρίαρχη, αλλά το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση φαίνεται να επιβεβαιώνει η δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύεται στα «Παραπολιτικά», μόλις δύο 24ωρα μετά το γκάλοπ της Opinion Poll που ήταν το πρώτο που κατέγραψε αλλαγή στη θέση 2 και 3 του δημοσκοπικού χάρτη.

Πρόκειται για τη δεύτερη δημοσκόπηση μετά από αυτήν της Opinion Poll για το Action 24 που ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει στην τρίτη θέση και το ΠΑΣΟΚ σκαρφαλώνει στη δεύτερη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments