Αθλητισμός

Στο “μικροσκόπιο” της Εθνική Χιλής και Ρασίνγκ Κλουμπ ο Αλμέιδα [vid]

Στο “μικροσκόπιο” της Εθνική Χιλής και Ρασίνγκ Κλουμπ ο Αλμέιδα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στο στόχαστρο ομάδων από τη Λατινική Αμερική βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο προπονητής της ΑΕΚ φέρεται να είναι ένας εκ των υποψηφίων για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Χιλής αλλά και της Ρασίνγκ Κλουμπ.

Ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριλαμβάνεται στα ονόματα προπονητών που είναι υποψήφιοι για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Χιλής αλλά και της Ρασίνγκ Κλουμπ.

Στο στόχαστρο ομάδων από τη Λατινική Αμερική βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο προπονητής της ΑΕΚ φέρεται να είναι ένας εκ των υποψηφίων για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Χιλής αλλά και της Ρασίνγκ Κλουμπ.

Η εθνική Χιλής είναι χωρίς τεχνικό καθώς ο Εντουάρντο Μπερίσο αποτελεί παρελθόν μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την τελική φάση του Μουντιάλ. Την ίδια στιγμή ο Αλμέιδα φέρεται να είναι στο μυαλό του προέδρου της Ρασινγκ Κλουμπ, Βίκτορ Μπλάνκο για το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Φυσικά, στην ΑΕΚ δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για τα σενάρια αυτά. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει συμβόλαιο με την Ένωση και δεν έχει δείξει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments