Αθλητισμός

Χωρίς ΜακΡέι κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Χωρίς ΜακΡέι κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [365019] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ. (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ Betsson μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (17:15) με τον Τζόρνταν ΜακΡέι να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο..

H AEK ετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όμως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ζοάν Πλάθα, που για ακόμα ένα παιχνίδι δεν θα έχει όλη την ομάδα στη διάθεσή του.

Αυτό γιατί ο Τζόρνταν ΜακΡέι δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Αμερικανός σκόρερ θα μείνει εκτός μάχης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο που αποκόμισε στην προπόνηση της Κυριακής. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο έμπειρος γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις και το προπονητικό σταφ έκρινε σκόπιμο να μην επιβαρύνει την κατάστασή του, καθώς ακολουθούν δύο κρίσιμα παιχνίδια, κόντρα σε Κινγκ Στσέτσιν (22/11) και ΠΑΟΚ (25/11) στο κλειστό των Λιοσίων σύμφωνα με το sportal.gr

Έτσι, ο άλλοτε παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν θα βρίσκεται στην εξάδα των ξένων της Ένωσης για το παιχνίδι με το «τριφύλλι», που μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Stoiximan Basket League. Αυτό σημαίνει πως η εξάδα των ξένων της ΑΕΚ θα αποτελείται από τους: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Κουζμίνσκας, ΜάκΛεμορ και Καμπενγκέλε, με τον Καναδό σέντερ να ετοιμάζεται για την επάνοδό του στη δράση με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments