Lifestyle

Βατίδου για Κούγια: «Μιλάμε 3 – 4 φορές τη μέρα – Είναι μια επανασύνδεση»

Βατίδου για Κούγια: «Μιλάμε 3 – 4 φορές τη μέρα – Είναι μια επανασύνδεση»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/akous.gr

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή»

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έκανε η Εύη Βατίδου μετά το τροχαίο ατύχημα που την οδήγησε στα δικαστήρια.

View this post on Instagram

A post shared by Maro Vag (@maro.vag)

Όπως η ίδια ανέφερε, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. «Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα, ο νόμος θα δείξει. Όταν έρθει κάποιος βράδυ στο παράθυρο του αυτοκινήτου, θα πεις και καληνύχτα; Δεν έκανα σκέψεις εκείνη την ώρα. Του είπα: ποιος είσαι εσύ; Στην αρχή σκέφτηκα μήπως μου την είχανε στημένη», είπε αρχικά.

Οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια και τις σχέσεις τους μετά την υπεράσπισή της.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Έχει αναλάβει τα νομικά θέματα. Του έχω πάρα πολύ εμπιστοσύνη, δεν το συζητώ. Εντύπωση θα μου έκανε αν δεν ήταν δίπλα μου. Ήξερα ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα και σωστή» είπε αρχικά.

View this post on Instagram

A post shared by Maro Vag (@maro.vag)

«Είμαστε σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον. Δε με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ», πρόσθεσε στο τέλος η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments