Αθλητισμός

Άρης: Η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να του δώσει ώθηση

Άρης: Η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να του δώσει ώθηση

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Αν ο Άρης επικρατήσει στο κυριακάτικο (26/11) παιχνίδι με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, μπορεί να αντιστρέψει για τα καλά το κλίμα, ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Στο παιχνίδι με τον Βόλο η νίκη ήταν μονόδρομος για τον Άρη, που βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Η επικράτηση στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής έδωσε στον Άρη ηρεμία και την ευκαιρία να δουλέψει υπό καλύτερες συνθήκες και με λιγότερη πίεση, το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Το κυριακάτικο (26/11) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μπορεί να μην έχει καμία σχέση σε ότι αφορά τον βαθμό της δυσκολίας του με την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλίας, ο Άρης, όμως, έχει την ίδια ανάγκη για το τρίποντο.

Για την ακρίβεια έχει ανάγκη για μια νίκη σε ντέρμπι η ομάδα του Άκη Μάντζιου. Το χρωστάει στους οπαδούς της, το χρωστάνε οι παίκτες του στους εαυτούς τους. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εξάλλου, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, είναι από αυτά, όμως, που μπορούν να δώσουν ώθηση στον Άρη.

Μια νίκη στην κυριακάτικη αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελιδης, μπορεί να δώσει στους κιτρινόμαυρους ώθηση, ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου. Να δώσει ώθηση, ψυχολογία και να αλλάξει το κλίμα για τα καλά. Ακολουθούν, εξάλλου, τα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Το έργο, βέβαια, του Άρη μόνο εύκολο δεν θα είναι την Κυριακή, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνει, όμως, να παίρνει αποτελέσματα.

Με τον σκοπό αυτό θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, με την αυτοπεποίθηση που της δίνει και η πρώτη θέση στη βαθμολογία. Ο Άρης θα πρέπει να είναι σωστά «διαβασμένος» σε ότι αφορά τα πλεονεκτήματα του Παναθηναϊκού και έτοιμος να «χτυπήσει» στα αδύνατα σημεία του.

Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση το συγκεκριμένο παιχνίδι από τους παίκτες που θα επιλέξει ο Άκης Μάντζιος για να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα. Συγκέντρωση και προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή. Πολύ σημαντική για τον Άρη η επιστροφή του Φαμπιάνο, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι από τους πιο επιδραστικούς παίκτες στο παιχνίδι του Άρη, καθώς δεν έχει πετύχει, μόνο, τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά βοηθάει σημαντικά και στην ανάπτυξη, αναλαμβάνοντας, συχνά, την προώθηση της μπάλας από την άμυνα στα χαφ.

Ακόμα, ο Μαντζιος θα έχει, πιθανότατα και άλλες επιστροφές, όπως αυτή του Οντουμπάζιο. Ανεξάρτητα, όμως, από τις επιλογές στο βασικό σχήμα, το σημαντικό είναι οι παίκτες που θα αγωνιστούν να καταλάβουν ότι το κυριακάτικο παιχνίδι αποτελεί μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία. Να το καταλάβουν και να το δείξουν στο χορτάρι…

Πηγή: top10.gr//Τα Δεκάρια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments