Αθλητισμός

Επικός Μπίσεσβαρ για Άκπομ: «Παίζουμε μαζί ή παίζεις μόνος σου;»

Επικός Μπίσεσβαρ για Άκπομ: «Παίζουμε μαζί ή παίζεις μόνος σου;»

Πηγή Φωτογραφίας: [350129] SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ περσι έκανε μυθική σεζον στην Μίντλεσμπρο με 29 γκολ συνολο

Ο Τσούμπα Άκπομ έκανε μια μεταγραφή ζωής στον Άγιαξ το καλοκαίρι, αλλά τα πράγματα στον Αίαντα δεν πάνε καθόλου καλά αφου βρισκεται πολυ χαμηλά στην βαθμολογία και έφτασε ακόμα να ειναι και ουραγός.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ περσι έκανε μυθική σεζον στην Μίντλεσμπρο με 29 γκολ συνολο, παιρνοντας τον τίτλο του κορυφαιου παικτη της Τσάμπιονσιπ και φέτος στην Ολλανδια αν και δεν ξεκινησε καλά, φαινεται πως αρχισε να ρολάρει, σκοράροντας τέσσερα γκολ στα τελευταία τρία ματς του Άγιαξ.

Η ολλανδική ιστοσελίδα Voetbal International ζήτησε από έναν πρώην συμπαίκτη του Άκπομ στον ΠΑΟΚ, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να σκιαγραφήσει το προφίλ του, με τον Σουριναμέζο μεσοεπιθετικό να αναφέρει διάφορες ιστορίες από την συνύπαρξη τους στον Δικέφαλο.

«Ο Τσούμπα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση από τις πρώτες προπονησεις στον ΠΑΟΚ. Ήρθε στην ομάδα ως ένας παίκτης από την σχολή της Άρσεναλ, οπότε περιμένεις πολλά από αυτον. Φυσικά ήταν ένα αγόρι από το Λονδίνο, αλλά ήταν πολύ θετικός στο γκρουπ και ήρθε πραγματικά να παίξει. Ο Τσούμπα ειναι πολύ έξυπνος παίκτης. Στην πραγματικότητα φαινόεταν στο γήπεδο σαν ένας μη Άγγλος παίκτης. Πάντα του έλεγα «Δεν πρέπει να έχεις αγγλικό διαβατήριο!», είπε αρχικά ο Μπισεσβαρ για τον Άκπομ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments