Αθλητισμός

Επιμένουν οι Γερμανοί για Άιντραχτ και Ιωαννίδη

Επιμένουν οι Γερμανοί για Άιντραχτ και Ιωαννίδη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ολοένα και φουντώνει η φημολογία για φλερτ ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον Φώτη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι έτοιμη να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Φώτη Ιωαννίδη...

Ολοένα και φουντώνει η φημολογία για φλερτ ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Έλληνας φορ του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ τόσο της Άιντραχτ όσο και της Στουτγκάρδης, με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τα πράσινα από ότι φαίνεται να μην έχουν περάσει απαρατήρητες από τους Γερμανούς.

Τα δημοσιεύματα από την Γερμανία τις τελευταίες μέρες έκαναν λόγο για ένα απλό ενδιαφέρον από πλευράς Άιντραχτ, ωστόσο το ρεπορτάζ του γερμανικού Sky Sports έρχεται να δώσει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η Άιντραχτ εμφανίζεται να βρίσκεται μία ανάσα από τον Ραφιού Ντουροσίνμι της Βικτόρια Πλζεν για την κορυφή της επίθεσής της, ώστε να καλύψει το τεράστιο κενό του Κόλο Μουανί, όμως είναι πολύ πιθανόν ο Νιγηριανός φορ να μην είναι η μοναδική προσθήκη στην επιθετική γραμμή των Γερμανών.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ

«Οι φήμες για τον Σερλάντο Μπέκερ της Ουνιόν Βερολίνου δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται να είναι πιο πιθανός υποψήφιος. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να κοστίσει 7-8 εκατ. ευρώ συν μπόνους η μεταγραφή του. Οι συζητήσεις με τον Ιωαννίδη φέρεται επίσης να έχουν ξεκινήσει», αναφέρει το ρεπορτάζ του Sky.

Πηγή: top10.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments