Αθλητισμός

Σίκμα: «Πάντα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό»

Σίκμα: «Πάντα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Λουκ Σίκμα αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε το καλοκαίρι να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, αλλά και στον τραυματισμό του ο οποίος τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο Λουκ Σίκμα αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε το καλοκαίρι να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, αλλά και στον τραυματισμό του ο οποίος τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο Λουκ Σίκμα αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε το καλοκαίρι να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, αλλά και στον τραυματισμό του ο οποίος τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ

Για την απουσία του λόγω τραυματισμού και την επιστροφή του: «Ήμουν εκτός για μεγάλο διάστημα, δεν είναι κάτι που είχα συνηθίσει. Ήταν δύσκολο, αλλά παρέμεινα υπομονετικός μέχρι να επιστρέψω υγιής και να μπω στο γήπεδο με την υπόλοιπη ομάδα. Πλέον προσπαθώ να ξαναβρώ τον ρυθμό μου. Κάθε αγώνας με βοηθά να μην νιώθω άβολα μέσα στο παρκέ.

Μετά τα έξι χρόνια στην Μπουντεσλίγκα και την Άλμπα, φέρνω εμπειρία κι ευελιξία στο γήπεδο. Στόχος μου είναι πάντα η ομάδα να κερδίζει. Για εμένα πάντα αυτό ήταν το νούμερο ένα. Να κερδίζεις ό,τι κι αν γίνει. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μου. Μεγάλωσα παίζοντας ως γκαρντ και παρά το ύψος μου, διατήρησα τα χαρακτηριστικά που έχει ένας γκαρντ και προσπαθώ να τα χρησιμοποιώ.

Αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι για τον Ολυμπιακό. Το μυαλό μου είναι εδώ 100% και θέλω να κάνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου. Θέλω να είμαι στο παρόν και τώρα βρίσκομαι στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που παίζω σε μία σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, αυτό μετράει τώρα».

Για το γεγονός ότι ήταν αρχηγός στην Άλμπα και το αν επρόκειτο για τιμή για τον ίδιο: «Ναι ήταν τιμή. Το αντιμετώπισα με σοβαρότητα. Άσκησα τα καθήκοντά μου με αρκετά καλό τρόπο. Είμαι υπερήφανος για ό,τι έκανα, αλλά όπως είπα τώρα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, είμαι περισσότερο από ενθουσιασμένος που είμαι εδώ σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία».

Για το εάν αποδέχθηκε αμέσως την προσφορά του Ολυμπιακού το καλοκαίρι: «Ναι, για εμένα ήταν αρκετά εύκολη απόφαση. Πιστεύω ότι ταιριάζω πολύ καλά εδώ. Ήταν ένα μέρος που πάντα ήθελα να παίξω μία μέρα. Τα πράγματα πήγαν ακριβώς όπως ήλπιζα! Εδώ υπάρχουν πολλοί ομαδικοί παίκτες, που θέλουν να πασάρουν την μπάλα, που τους αρέσει να μοιράζονται την μπάλα και να κάνουμε πολλές κινήσεις στην επίθεση. Ταιριάζω εδώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments