Lifestyle

Robert Pattinson: Θα γίνει πατέρας και το ανακοίνωσε με τον πιο cool τρόπο

Robert Pattinson: Θα γίνει πατέρας και το ανακοίνωσε με τον πιο cool τρόπο

Πηγή Φωτογραφίας: Suki Waterhouse and Robert Pattinson at the 2023 Met Gala in New York City.Angela Weiss / AFP

Robert Pattinson και Suki Waterhouse θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς μετά από 5 χρόνια σχέσης. Η ιδιαίτερη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Suki Waterhouse και ο Robert Pattinson αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκαν από την ίδια, με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial)

Η Suki Waterhouse παραδέχθηκε την εγκυμοσύνη της με τον πιο cool τρόπο

Πριν λίγα 24ωρα η πρωταγωνίστρια του «Daisy Jones & the Six» παραδέχθηκε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Corona Capital Festival που διεξάγεται στην Πόλη του Μεξικού.Φορώντας ένα mini φόρεμα από παγέτες και faux ροζ γούνα, η 31χρονη ομολόγησε επί σκηνής την προχωρημένη εγκυμοσύνη της με τον πιο cool και διακριτικό τρόπο.

«Αποφάσισα να φορέσω κάτι ιδιαίτερα αστραφτερό σήμερα, γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει. Δεν είμαι σίγουρη αν λειτουργεί», είπε η ηθοποιός με χιούμορ λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδά και χάιδεψε με νόημα την κοιλιά της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά πέντε χρόνια σχέσης και παρά το γεγονός ότι κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα media, εμφανίζονται συχνά μαζί σε κοσμικά events αποδεικνύοντας πως είναι αχώριστοι.

View this post on Instagram

A post shared by Met Gala Core (@metgalacore)

Η πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού και η φουσκωμένη κοιλιά της ηθοποιού Πριν από μερικές εβδομάδες ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο Los Angeles όπου περπάτησαν για αρκετή ώρα με casual look.

Στις φωτογραφίες που είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου η 31χρονη φορούσε ένα μαύρο φούτερ, γκρι σορτσάκι, καπέλο και αθλητικά παπούτσια ωστόσο όλοι εστίασαν στη φουσκωμένη της κοιλιά η οποία όπως αποδείχθηκε οφείλεται στον πιο ευχάριστο λόγο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments