Πολιτική

Μαρινάκης: Σημαντικό σταυροδρόμι οι ευρωεκλογές – Στόχος να αποτυπωθούν οι μεταρρυθμίσεις στους πολίτες

Μαρινάκης: Σημαντικό σταυροδρόμι οι ευρωεκλογές – Στόχος να αποτυπωθούν οι μεταρρυθμίσεις στους πολίτες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),«Σημαντικό σταυροδρόμι οι ευρωεκλογές , όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά», δήλωσε στα «Παραπολιτικά» 90,1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας ότι το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών ήταν μεγάλη παρακαταθήκη.

«Η κυβέρνηση πήρε ισχυρή εντολή για να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις. Θέλουμε οι πολίτες να αντιλαμβάνονται ότι αυτό που κάνουμε έχει θετική επίδραση στη ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης στα «Παραπολιτικά» 90,1

«Σημαντικό σταυροδρόμι οι ευρωεκλογές , όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά», δήλωσε στα «Παραπολιτικά» 90,1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας ότι το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών ήταν μεγάλη παρακαταθήκη.

«Η κυβέρνηση πήρε ισχυρή εντολή για να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις. Θέλουμε οι πολίτες να αντιλαμβάνονται ότι αυτό που κάνουμε έχει θετική επίδραση στη ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης. Όπως σημείωσε ο ίδιος, στόχος της ΝΔ είναι να αρχίσουν να αποτυπώνονται οι μεταρρυθμίσεις και οι λύσεις προς τους πολίτες. «Είναι παρακαταθήκη το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, θέλουμε να έχουμε μία εκ νέου επιβεβαίωση των πολιτών, όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά».

Για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι θέλουμε ανθρώπους άξιους, με καλά βιογραφικά και χιλιόμετρα στον επαγγελματικό στίβο.

Σε ό,τι αφορά το φορολογικό νομοσχέδιο, απάντησε πως δεν υπάρχει στοχοποίηση των ελεύθερων επαγγελματιών, ενώ είπε πως θα εξεταστούν σημειακές παρεμβάσεις.

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι δεν έχει εικόνα για ανασχηματισμό, ενώ χαρακτήρισε άξιο στέλεχος τη βουλευτή του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών και πρώην υφυπουργό Οικογένειας Μαρία Συρεγγέλα, που εκλέχθηκε νέα γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά με τα Ελληνοτουρκικά, ο κ. Μαρινάκης διεμήνυσε για άλλη μια φορά: «Με την Τουρκία έχουμε μπει σε φάση διαλόγου. Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments