Αθλητισμός

Ελλάδα Γαλλία: Η Εθνική κοίταξε στα μάτια τους «μπλε» κι ήρθε ισόπαλη 2-2 [vid]

Ελλάδα Γαλλία: Η Εθνική κοίταξε στα μάτια τους «μπλε» κι ήρθε ισόπαλη 2-2 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365202] ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024 / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Το απόλυτο της Γαλλίας στα προκριματικά του Euro 2024 έσπασε η Εθνική Ελλάδας, η οποία με το 2-2 στην «OPAP Arena» ολοκλήρωσε την πορεία της με θετικό τρόπο την προσπάθειά της στο πλαίσιο του 2ου Ομίλου.

Τα γκολ της Εθνικής πέτυχαν μέσα σε 5 λεπτά ο Τάσος Μπακασέτας και ο Φώτης Ιωαννίδης. Με ένα ασύλληπτο σουτ σε φάση διαρκείας στα καρέ των Γάλλων ο αρχηγός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 56′ και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ το δεύτερο γκολ της «γαλανόλευκης» πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος με εξαιρετική ενέργεια απέφυγε έναν αντίπαλο και έστρωσε στον 23χρονο φορ που εκτέλεσε με μια επαφή στο 61′ για το 2-1.

Η Γαλλία, όπως ήταν φυσικό, ήταν η ομάδα που πήρε την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα. Οι διεθνείς, από την πλευρά τους, πίεσαν στο κέντρο και προσπάθησαν πάνε το ματς στη δύναμη. Οι «μπλε» πίεζαν ψηλά, όταν η μπάλα ήταν σε «γαλανόλευκα» πόδια.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν το δυνατό σουτ του Γκριεζμάν στο 15ο λεπτό, με τον Βλαχοδήμο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Έλληνας γκολκίπερ έδειξε σταθερότητας και σε κάποιες άλλες στιγμές των Γάλλων, οι οποίοι είχαν την κορυφαία στιγμή τους (μέχρι το γκολ) στο πρώτο μέρος στο 33ο λεπτό.

Ο Ντεμπελέ έκανε εξαιρετική μεταβίβαση στην πλάτη της άμυνας, ο Βλαχοδήμος δεν βγήκε, ο Χατζηδιάκος έχασε τον Γκριεζμάν, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, η Γαλλία πίεσε για το γκολ της νίκης κι έκλεισε στην περιοχή της την Εθνική, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυατερήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments