Lifestyle

Η τεχνητή νοημοσύνη έβαλε τη φωνή του Μητροπάνου σε τραγούδι του Αργυρού

Η τεχνητή νοημοσύνη έβαλε τη φωνή του Μητροπάνου σε τραγούδι του Αργυρού

Πηγή Φωτογραφίας: Kriti360.GR

Το «Μια Θεσσαλονίκη», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik, είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο με την εξαιρετική ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να κάνει… τα πάντα πιθανά. Ακόμα και να «ζωντανέψει» νεκρούς. Τουλάχιστον, όσον αφορά τους θρυλικούς τραγουδιστές που έχουν φύγει από τη ζωή.

Έτσι έγινε και με του Beatles, οι οποίοι 43 χρόνια μετά τον θάνατο του Τζον Λένον, κυκλοφόρησαν φέτος ένα νέο τραγούδι, καθώς και με την Εντίθ Πιάφ, η οποία 60 χρόνια μετά τον θάνατό της θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνη.

Έτσι και στην Ελλάδα, η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντάνεψε» τη θρυλική φωνή του Δημήτρη Μητροπανου, για χάρη του νέου τραγουδιού του Κωνσταντίνου Άργυρού με τίτλο «Μια Θεσσαλονίκη», το οποίο ακούσατε ζωντανά για πρώτη φορά μέσα από το MEGA και στο «Σπίτι με το MEGA» on tour.

«Μια Θεσσαλονίκη» Το «Μια Θεσσαλονίκη», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik, είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο με την εξαιρετική ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με λόγια καρδιάς, μας ταξιδεύει στην αυθεντική κι αξεπέραστη γοητεία της «νύμφης του Θερμαϊκού», που με τα ιδιαίτερα τοπόσημα, τα χαρακτηριστικά και τους ανθρώπους της «μαγεύει» αμέσως τον καθένα.

Το «Μια Θεσσαλονίκη» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό live, σε μια μεγάλη συναυλία της ΤΕΧΑΝ στη Θεσσαλονίκη για το περιβάλλον και την ανακύκλωση, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών.

Στο άκουσμα αυτού του τραγουδιού πολλοί ήταν εκείνοι που σκέφτηκαν ότι αυτό το τραγούδι «πήγαινε» τρελά στον Δημήτρη Μητροπάνο.

Πολλοί ήταν και εκείνοι που φαντάστηκαν τον θρυλικό καλλιτέχνη να το τραγουδάει. Έτσι ένας Έλληνας TikToker χρησιμοποίησε την τεχνολογία και συγκεκριμένα τηντεχνητή νοημοσύνη για να «ζωντάνεψε» τη φωνή του Μητροπάνου. Το αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικό.

@ellinikaaitragoudia Δημήτρης Μητροπάνος – Μια Θεσσαλονίκη (AI Cover) #dimitrismitropanos #aimitropanos #miathesaloniki #aidimitrismitropanos ♬ πρωτότυπος ήχος – ♫Ελληνικά AI Τραγούδια♫

Το συγκεκριμένο κλιπ συγκέντρωσε πολύ γρήγορα χιλιάδες προβολές στο TikTok και στα σχόλια έγινε χαμός. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν ότι το συγκεκριμένο τραγούδι ταιριάζει απόλυτα στον Δημήτρη Μητροπάνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments