Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει στο CAS την προσφυγή για την απόφαση της ΕΠΟ για το ντέρμπι [vid]

Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει στο CAS την προσφυγή για την απόφαση της ΕΠΟ για το ντέρμπι [vid]
Ο Ολυμπιακός τις επόμενες μέρες θα καταθέσει στο CAS την προσφυγή για την απόφαση της ΕΠΟ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη διακοπή του αγώνα.

Θέμα ημερών είναι η κατάθεση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο CAS για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι. Η έφεση που είχαν ασκήσει οι “ερυθρόλευκοι” για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε απορριφθεί αλλά στον Ολυμπιακό θέλουν να πάνε το θέμα στο CAS για να κριθεί οριστικά η τύχη του παιχνιδιού.

Οι ερυθρόλευκοι συγκέντρωναν τα απαιραίτητα στοιχεία ώστε ο φάκελος να είναι πλήρης το προηγούμενο διάστημα και τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, αλλά το αργότερο μέχρι την επόμενη Τρίτη αναμένεται να καταθέσουν την προσφυγή τους στο ανώτατο αθλητικό ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι διεκόπη λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας πλησίον του. Ο Παναθηναϊκός κερδίζει το παιχνίδι άνευ αγώνος (3-0), ενώ οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση ενός βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα.

Η διαδικασία του CAS

Οι διαδικασίες δεν είναι γρήγορες και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το CAS έχει περιθώριο τριών μηνών από την μέρα που θα καταταθεί ο φάκελος (σε αυτή την περίπτωση από τον Ολυμπιακό).

Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να δοθεί περιθώριο ενός ακόμη μήνα από το πέρας της διαδικασίας κατάθεσης των αποδεικτικών στοιχείων. Δηλαδή, ενδέχεται να ολοκληρωθεί η εξέταση της υπόθεσης μετά από τέσσερις μήνες.

Πηγή: sport24.gr//ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments