Lifestyle

Επικός τελικός στον «Τροχό» – Έλυσε τον γρίφο και κέρδισε το αυτοκίνητο

Επικός τελικός στον «Τροχό» – Έλυσε τον γρίφο και κέρδισε το αυτοκίνητο
Δείτε το βίντεο

Ο Τροχός της Τύχης, το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, ξέρει καλά να κρατάει σε αγωνία τους παίκτες και τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό, 7 μέρες την εβδομάδα, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες. Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Ξένια, η οποία κέρδισε ένα Jeep Renagade e-Hybrid, από την εταιρία AVIS, το πρώτο αυτοκίνητο που χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Η 31χρονη δασκάλα Ξένια, μητέρα μιας κορούλας 6 μηνών, παρακολουθεί φανατικά τον «Τροχό της Τύχης» από την άνεση του καναπέ της και πάντα έλυνε με ευκολία όλους τους γρίφους. Το ίδιο ακριβώς κατάφερε με εκπληκτική ευκολία να κάνει και στο πλατό της εκπομπής, καθώς με μεθοδικότητα αλλά και ευστοχία έλυσε τους περισσότερους γρίφους και έφτασε στον τελικό με το ποσό των 3.100 ευρώ.

View this post on Instagram

A post shared by Star Channel (@starchanneltv)

Στον τελικό, η Ξένια γύρισε τον τροχό και έφερε τον αριθμό 2. Η κατηγορία για τον γρίφο του τελικού ήταν «αντίθετα» και η Ξένια ζήτησε να ανοίξουν το Κ, το Ν, το Μ και το Ε αλλά, τελικά, έλυσε τον γρίφο «Κατάθεση – Ανάληψη», πριν καν ανοίξουν όλα τα γράμματα!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε τον φάκελο και όταν αποκαλύφθηκε η λέξη «αυτοκίνητο» πανηγύρισε μαζί με τη Νατάσα Κουβελά τη μεγάλη νίκη της τυχερής παίκτριας. Η Ξένια θα επιστρέψει στην οικογένεια της στη Θεσσαλονίκη με το νέο Jeep Renagade e-Hybrid!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments