Αθλητισμός

Μπαρτζώκας: «Με 23 ασίστ και 6 λάθη είναι δύσκολο να χάσεις»

Μπαρτζώκας: «Με 23 ασίστ και 6 λάθη είναι δύσκολο να χάσεις»

Πηγή Φωτογραφίας: [365279] EUROLEAGUE 2023 - 2024 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την άνετη νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις αναφέρθηκε στην συνολική εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του που έφερε αυτή την επικράτηση..

Ο Ολυμπιακός με μία εκπληκτική εμφάνιση έξω από τα 6.75, επικράτησε άνετα της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ με 89-72, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στα στατιστικά που έκαναν τη διαφορά για τους «Ερυθρόλευκους».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως με 23 ασίστ και μόλις 6 λάθη που είχε η ομάδα του, είναι πολύ δύσκολο να χάσει κάποιο παιχνίδι.

Ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στην κατάσταση των Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ που επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: 

«Για το ματς: «Το είπαμε και στα αποδυτήρια ότι η Ζαλγκίρις είναι μία καλή ομάδα που δεν τα παρατάει. Έχει σουτέρ σε όλες τις θέσεις. Μπορούν να σουτάρουν ακόμα και τα φόργουορντ της και είναι πολύ επικίνδυνη και στις 5 θέσεις. Είχαμε 23 ασίστ με μόλις 6 λάθη και με αυτούς τους αριθμούς είναι δύσκολα να χάσεις ένα ματς».

Για τις επιστροφές των Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ: «Έχουμε την ικανότητα. Επέστρεψαν οι Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ, αλλά θέλουν προπονήσεις ακόμα για να είναι πλήρως μαζί μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments