EDITOR'S PICK

Villa Luxury Beds

Villa Luxury Beds
Ως ο επίσημος αντιπρόσωπος των πιο premium συλλογών στρωμάτων στον κόσμο, σας φέρνουμε στην κορυφή της άνεσης και της καινοτομίας

Αν αναζητάτε την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας και χαλάρωσης για τον ύπνο σας, η Villa Luxury Beds είναι η απάντηση. Η Villa Luxury Beds με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας πολυτελών στρωμάτων και κρεβατιών διαθέτει μια ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων ύπνου.

ΚΚ_08203

Ως ο επίσημος αντιπρόσωπος των πιο premium συλλογών στρωμάτων στον κόσμο, σας φέρνουμε στην κορυφή της άνεσης και της καινοτομίας. Οι συλλογές μας περιλαμβάνουν τα πιο διάσημα brand στρωμάτων, όπως Vispring, Hastens, Treca Paris, Kluft και Aireloom, καθεμία από τις οποίες αντιπροσωπεύει το ζενίθ της δεξιοτεχνίας και της υψηλής αισθητικής στα προϊόντα του ύπνου.

ΚΚ_08421

Τα υψηλής ποιότητας στρώματα της Villa Luxury Beds με εγγύηση έως και 30 χρόνια διασφαλίζουν ένα ποιοτικό και άνετο ύπνο με την εξαιρετική τεχνογνωσία των έμπειρων κατασκευαστών τους και την υποδειγματική κληρονομιά τους. 

ΚΚ 08284

Τα προϊόντα που διατίθενται στο κατάστημά μας είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ μπορούν να σχεδιαστούν και να προσαρμοστούν αποκλειστικά στο μέγεθος που αντιστοιχεί στις διαστάσεις του κρεβατιού σας.

ΚΚ 08426

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο κατάστημά μας τεσσάρων επιπέδων, όπου θα συναντήσετε μια σειρά από αμερικανικές, σουηδικές, αγγλικές και γαλλικές εταιρείες. Τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται με αυτά τα brands, για να προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη εμπειρία ύπνου.

ΚΚ 08285

ΚΚ 08291

Ταυτόχρονα, τα στρώματα των εταιρειών που φιλοξενούμε στο κατάστημά μας είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα με άριστη ποιότητα υλικών και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Συνεπώς, η δέσμευση για ποιότητα και μακροζωία αποτελεί την απόδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας μας στην ικανοποίηση των πελατών μας.

Λεωφ. Κηφισίας 220, Κηφισιά 145 62

https://luxurybeds.gr

21 0623 0074

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments