Trash

Gwyneth Paltrow: Νόμιζε ότι «έχανε τα λογικά της» στην περιεμμηνόπαυση

Gwyneth Paltrow: Νόμιζε ότι «έχανε τα λογικά της» στην περιεμμηνόπαυση

Πηγή Φωτογραφίας: hellomagazine.com

Η Gwyneth Paltrow μιλάει για την περίοδο της περιεμμηνόπαυσης και όλα όσα βίωνε

Με ένα «τρενάκι του τρόμου» παρομοίωσε η Gwyneth Paltrow τα συμπτώματα της περιεμμηνόπαυσης. Η 51χρονη ηθοποιός πίστευε ότι «έχανε το μυαλό της» μετά τα πρώτα της συμπτώματα, όπως εξομολογήθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Να αναφέρουμε ότι περιεμμηνόπαυση είναι η περίοδος πριν την εμμηνόπαυση, κατά την οποία οι ορμόνες αυξομειώνονται συνεχώς. Οι γυναίκες μπορεί τότε να εμφανίσουν μια σειρά από συμπτώματα, όπως εξάψεις, αϋπνία και ακανόνιστες περιόδους.

Η Gwyneth Paltrow εξήγησε: «Βρίσκομαι πραγματικά στην καρδιά της περιεμμηνόπαυσης, οπότε είναι αρκετά δύσκολο. Κάθε γυναίκα πρέπει πραγματικά να σκεφτεί ποιος είναι ο σωστός τρόπος να το αντιμετωπίσει. Εγώ εστιάζω στην υγεία του εντέρου και του ήπατος, ώστε να απομακρύνονται οι τοξίνες από το σώμα».

Η Gwyneth Paltrow μιλάει για την περίοδο της περιεμμηνόπαυσης και όλα όσα βίωνε

Η ηθοποιός ήταν 45 ετών όταν άρχισε για πρώτη φορά να εμφανίζει συμπτώματα περιεμμηνόπαυσης. Στην αρχή αισθάνθηκε ότι «έχανε το μυαλό της» επειδή η εμμηνόπαυση θεωρείται θέμα ταμπού και ως εκ τούτου δεν συζητείται πολύ συχνά. Η ίδια δήλωσε ότι χαίρεται που έχει γίνει μια αλλαγή στην κοινωνία, με τους ανθρώπους να αρχίζουν πλέον να ανοίγονται για την εμμηνόπαυση. Μιλώντας στο People, ανέφερε πως υπάρχουν πλέον «πολλές και πρακτικές επιλογές» διαθέσιμες για τις γυναίκες.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Χαίρομαι που όλοι μιλούν πια πιο ανοιχτά. Γιατί παλαιότερα ήταν θέμα ταμπού και θεωρείτο ντροπή. Δεν είναι όμως κάτι που πρέπει να κρύβεται. Απλά και μόνο το να μιλήσουν οι άνθρωποι για την εμμηνόπαυση, μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να διαχειριστούν τα συμπτώματά τους και να κατανοήσουν τι συμβαίνει».

Τα σχόλια της Gwyneth Paltrow έρχονται μετά την εξομολόγηση ότι είναι έτοιμη να «εξαφανιστεί από τη δημόσια ζωή». Αφότου εγκατέλειψε το Hollywood, δήλωσε ότι θέλει να πουλήσει το lifestyle brand της «Goop». Σε γενικές γραμμές, στόχος της είναι να ξεφύγει για πάντα από τα φώτα της δημοσιότητας και την κοσμική ζωή. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Bustle, η επιχειρηματίας δήλωσε: «Θα εξαφανιστώ κυριολεκτικά από τη δημόσια ζωή. Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments