Lifestyle

Ζέτα Δούκα: «Όταν έκλεισα τα 40 ήθελα οπωσδήποτε να αποκτήσω το δικό μου»

Ζέτα Δούκα: «Όταν έκλεισα τα 40 ήθελα οπωσδήποτε να αποκτήσω το δικό μου»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/zetadouka

Ζέτα Δούκα: « Τότε δούλευα και στο θέατρο και στην τηλεόραση με παιδιά. Τα έβλεπα και ήθελα να τα πάρω αγκαλιά, να κλάψω μαζί τους… »

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες μιλώντας για την μητρότητα και την σχέση της με τον χρόνο.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει αποκτήσει μια κόρη με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά, θυμήθηκε την περίοδο που επιθυμούσε να γίνει μητέρα, όταν βρισκόταν καθημερινά σε επαφή με μικρά παιδιά, μέσα από τις δουλειές της.

View this post on Instagram

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

«Όταν έκλεισα τα 40 κοντά στα 41, έβλεπα παιδιά και έκλαιγα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω παιδί. Τότε δούλευα και στο θέατρο και στην τηλεόραση με παιδιά. Τα έβλεπα και ήθελα να τα πάρω αγκαλιά, να κλάψω μαζί τους… Ευτυχώς έγινε και απέκτησα τη Θάλεια, την ήθελα πάρα πολύ», είπε η Ζέτα Δούκα.

View this post on Instagram

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Στη συνέχεια η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της: «Δεν έμαθα το φύλο του παιδιού μέχρι που γέννησα. Ήθελα να είναι έκπληξη! Γιατί να το μάθω; Έχει καμιά σημασία ή θα το αγαπάω περισσότερο εάν είναι αγόρι ή κορίτσι;» πρόσθεσε η Ζέτα Δούκα και συμπλήρωσε: «Την γέννησα μετά από πολλές ώρες. Έμαθα ότι είναι κορίτσι όταν βγήκε από μέσα μου», είπε η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments