Αθλητισμός

Η super απόδοση του Παναθηναϊκού για το Final Four! [vid]

Η super απόδοση του Παναθηναϊκού για το Final Four! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Marius Grigonis, Mathias Lessort, Jerian Grant / Freude / Emotion / Jubel nach Spielende / Sport / Basketball / Euroleague EL Herren / Saison 2023/2024 / 10.11.2023 / ALBA Berlin vs. Panathinaikos Athen / copyright: contrast / O.Behrendt / contrast photoagentur / 10439 Berlin Meyerheimstr.8 / Tel: +49 1723152300 / [email protected] / MWSt-7 Prozent / FA-Prenzlauer Berg St.Nr. 31/222/60192 Berl. Volksb. IBAN: DE37100900005881632006 / BIC: BEVODEBB

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μετά τη Βίρτους Μπολόνια, ο Παναθηναϊκός AKTOR “κατάπιε” στο ΟΑΚΑ και τη Βαλένθια. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς στη EuroLeague 90 πόντους, παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ. Aυτό το 3/3 έχει κάνει τις στοιχηματικές να μοιράζουν... δώρα!

Οι πράσινοι τέλειωσαν την αναμέτρηση με τις νυχτερίδες έχοντας 41,4% από το τρίποντο και 51,6% εντός παιδιάς. Μοίρασαν 19 ασίστ για μόλις 10 λάθη κι έκαναν επτά κλεψίματα. Το τριφύλλι κυριάρχησε από την πρώτη κιόλας περίοδο, χτίζοντας διαφορά εννιά πόντων. Πήγε στο ημίχρονο στο +14 κι έκτοτε δεν χρειάστηκε ποτέ ξανά να γυρίσει το βλέμμα στην πλάτη του.

Ο κόουτς Αταμάν είδε πέντε παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων και τον Μαντζούκα να σταματά στους 9, δείγμα επιθετικού πλουραλισμού. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Λεσόρ με 17 πόντους και ακολούθησαν οι Μήτογλου και Γκραντ με 14 και 13 αντίστοιχα. Σούπερ εμφάνιση έκανε και ο Σλούκας, που άγγιξε το double-double με 12 πόντους και 9 ασίστ. Εξαιρετικός για ακόμη μία φορά και ο Γκριγκόνις με 11 πόντους και 3/4 τρίποντα.

Γενικά, ο Παναθηναϊκός είναι φανερό πως έχει αρχίσει να λύνεται επιθετικά, παίρνει λύσεις από πολλούς διαφορετικούς παίκτες και σταδιακά παίζει το επιθετικό μπάσκετ που πρεσβεύει ο Εργκίν Αταμάν.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.