Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Γιατί απογοητεύθηκε ο Βέρμπιτς [vid]

Παναθηναϊκός: Γιατί απογοητεύθηκε ο Βέρμπιτς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365342] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς τόνισε πως απογοητεύτηκε που έμεινε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας του Παναθηναϊκού στην αρχή της σεζόν.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός τόνισε πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο «τριφύλλι» και πως είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά, για να καθιερωθεί. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόκριση της εθνικής ομάδας της χώρας του στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Βέρμπιτς μίλησε στην ιστοσελίδα «celje.info».

Αρχικά, δήλωσε για την έως τώρα καριέρα του: «Φυσικά και νιώθω φανταστικά. Έχω παίξει στο Champions League, κέρδισα διάφορους τίτλους πρωταθλήματος σε διαφορετικούς συλλόγους, αλλά αυτό το επίτευγμα που καταφέραμε δε συγκρίνεται με τίποτα. Σημαίνει πολλά για μένα ότι μπόρεσα να συνεισφέρω σε αυτό το ιστορικό επίτευγμα για τη Σλοβενία».

Στη συνέχεια μίλησε για την πρόκριση των Σλοβένων στο Euro 2024: «Δεν πηγαίνεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα απλώς για την εμφάνιση, αλλά για να κάνεις κάτι και να παρουσιάσεις τη χώρα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις για την κλήρωση, όμως ξέρω ότι εκεί είναι συγκεντρωμένες οι καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης και όποιος και αν είναι ο αντίπαλος θα μας δυσκολέψει. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία του στον Παναθηναϊκό: «Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στον Παναθηναϊκό. Αυτός Είναι ένας σύλλογος που απαιτεί πραγματικά πολλά σε κάθε παιχνίδι και είναι αυτή η πίεση που αγαπάμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, γιατί μας αρέσει να παλεύουμε για τις κορυφαίες θέσεις. Πάντα ήμουν σε συλλόγους που πάλευαν για το πρωτάθλημα».

Τέλος, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, που έμεινε εκτός της «πράσινης» ευρωπαϊκής λίστας: «Η κατάστασή μου είναι αυτή που είναι. Ήμουν πολύ απογοητευμένος γιατί ο προπονητής δε με έβαλε στη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα παρατήσεις ακόμα και όταν είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Με σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεσαι. Έχω 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τον Παναθηναϊκό, οπότε το μυαλό μου είναι απόλυτα εκεί».

Πηγή: novasports//Θωμάς Ναλμπάντης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments