Ελλάδα

Ινδία: Παιδόφιλος δάσκαλος καταδικάστηκε σε δημόσιο κρέμασμα για το βιασμό 4χρονης μαθήτριας

Ινδία: Παιδόφιλος δάσκαλος καταδικάστηκε σε δημόσιο κρέμασμα για το βιασμό 4χρονης μαθήτριας

Πηγή Φωτογραφίας: The little girl was airlifted to Delhi for an emergency operation Credit: TIMESOFINDIA

Ένας παιδεραστής δάσκαλος που βίασε ένα ανήλικο κορίτσι στην Ινδία καταδικάστηκε σε θανατική ποινή και θα κρεμαστεί δημόσια τον επόμενο μήνα.

Ο Mahendra Singh Gond κακοποίησε τόσο άσχημα τη μαθήτρια που οι γιατροί έπρεπε να βάλουν στη θέση τους τα όργανά της. Ο δάσκαλος θα είναι το πρώτο άτομο που θα εκτελεστεί μετά την περσινή αλλαγή του νόμου, η οποία εισήγαγε τη θανατική ποινή για τους παιδεραστές.

Ο άντρας απήγαγε το θύμα τον περασμένο Ιούνιο και αφού το βίασε, το παράτησε σε ένα δασάκι να πεθάνει. Μετά την επίθεση, ο μαθήτρια πέρασε μήνες σε νοσοκομείο του Νέου Δελχί όπου οι γιατροί έπρεπε να βάλουν στη θέση τους τα όργανά της.

Ο Gond βρίσκεται σήμερα στη φυλακή. Επιβεβαιώνοντας τη θανατική του ποινή, οι δικαστές δήλωσαν: “Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας προς αυτούς τους εγκληματίες, ώστε να μην υπάρξουν άλλα τέτοια φρικιαστικά εγκλήματα στο μέλλον.”

“Το περιστατικό αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία διότι ο δράστης είναι ένας δάσκαλος που υποτίθεται ότι διδάσκει μαθητές του στα μαθήματα ηθικής.”

Μετά από όσα έκανε στο κορίτσι, αυτή ήταν η μόνη τιμωρία που του άξιζε!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments