Διεθνή

Ισραήλ: Αδέρφια μέλη της Χαμάς οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης με 3 νεκρούς στην Ιερουσαλήμ

Ισραήλ: Αδέρφια μέλη της Χαμάς οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης με 3 νεκρούς στην Ιερουσαλήμ

Πηγή Φωτογραφίας: ilialive.gr, Οι δράστες κατονομάστηκαν ως τα αδέλφια Μουράντ Ναμρ, 38 ετών, και Ιμπραχίμ Ναμρ, 30 ετών, από τη συνοικία Σουρ Μπαέρ της Ανατολικής Ιερουσαλήμ

Οι δράστες κατονομάστηκαν ως τα αδέλφια Μουράντ Ναμρ, 38 ετών, και Ιμπραχίμ Ναμρ, 30 ετών, από τη συνοικία Σουρ Μπαέρ της Ανατολικής Ιερουσαλήμ

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα Πέμπτη (30/11) το πρωί και έξι άλλοι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τρεις σοβαρά, σε επίθεση με πυροβόλο όπλο εναντίον ανθρώπων που περίμεναν σε στάση λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ, από τρομοκράτες της Χαμάς, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της ισραηλινής αστυνομίας.

Οι δράστες κατονομάστηκαν ως τα αδέλφια Μουράντ Ναμρ, 38 ετών, και Ιμπραχίμ Ναμρ, 30 ετών, από τη συνοικία Σουρ Μπαέρ της Ανατολικής Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ Shin Bet, οι δύο άνδρες ήταν μέλη της Χαμάς και είχαν φυλακιστεί στο παρελθόν για τρομοκρατική δράση.

Ο Μουράντ φυλακίστηκε μεταξύ 2010 και 2020 για σχεδιασμό τρομοκρατικών επιθέσεων υπό τις οδηγίες τρομοκρατικών στοιχείων στη Λωρίδα της Γάζας και ο Ιμπραχίμ φυλακίστηκε το 2014 για αδιευκρίνιστη τρομοκρατική δραστηριότητα, ανέφερε η υπηρεσία.

«Δύο τρομοκράτες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και ήταν οπλισμένοι ο ένας με Μ-16 και ο άλλος με πιστόλι» άνοιξαν πυρ εναντίον πολιτών που περίμεναν σε στάση λεωφορείου γύρω στις 07:40 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), δήλωσε ο διευθυντής της αστυνομίας της Ιερουσαλήμ Ντορόν Τόργκεμαν στους δημοσιογράφους από το σημείο της επίθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments