Διεθνή

Kάρολος: Η “γραβάτα μήνυμα” στον Σούνακ με την ελληνική σημαία [vid]

Kάρολος: Η “γραβάτα μήνυμα” στον Σούνακ με την ελληνική σημαία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Τις ελληνικές του ρίζες επέλεξε να τιμήσει σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος, φορώντας μια γραβάτα με την ελληνική σημαία, κατά τη διάρκεια της σημερινής διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή (COP28) στο Ντουμπάι.

Το εξωλεκτικό μήνυμα του βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας μετά την πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Τις ελληνικές του ρίζες επέλεξε να τιμήσει σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος, φορώντας μια γραβάτα με την ελληνική σημαία, κατά τη διάρκεια της σημερινής διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή (COP28) στο Ντουμπάι.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη χρονική στιγμή που φόρεσε την εν λόγω γραβάτα θα μπορούσε εύλογα να «διαβαστεί» ως ένα μήνυμα υπέρ της Ελλάδας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα, μετά το βρετανικό unfair και τις μεγάλες διαστάσεις που έλαβε το ζήτημα τις τελευταίες ημέρες.

Η ενδυματολογική επιλογή του βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας, να φορέσει γραβάτα με την ελληνική σημαία, θα μπορούσε να ερμηνευτεί κάλλιστα και ως κίνηση στήριξης προς την χώρα μας με φόντο τόσο τη διαμάχη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα όσο και μετά την απρεπή κίνηση του Βρετανού πρωθυπουργού να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο Λονδίνο.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο βασιλιάς Κάρολος επιλέγει να φορέσει γραβάτα με την ελληνική σημαία, καθώς είναι κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν σε σημαντικές περιστάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments